ar-s Опубліковано 9 Травня, 2015 в 12:15 #26 Опубліковано 9 Травня, 2015 в 12:15 Так зловили паскудника чи ні? Чим вся історія закінчилася?
zero100 Опубліковано 9 Травня, 2015 в 12:29 #27 Опубліковано 9 Травня, 2015 в 12:29 В мене така ж ситуація була тільки з ноутбуком.2 місяці тому. Купив в Луцьку за 2000 грн. Дома пропрацював 10 хвилин. Як вияснилось перед продажем гріли. ....відеокарту.А я ніколи не думав раніше, що в Луцьку в очі будуть дурити і не боятись. Тел відключив.. І попав я на 2000 грн. Так що маю урок на все життя.. Тепер все перевіряю при продавцеві
maxman27 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 13:33 #28 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 13:33 ... Тепер все перевіряю при продавцевіперевірити це звичайно повино бути в порядку речей. по залізу, є фірми які торгують вживаними речами і надають гарантію. а у людини, з рук як береш, то обов"язково треба брати данні якісь. у мене був клієнт то догадався про прикольну річ запитати, чи є я у однокласниках, я одразу не допер фішки. потім зрозумів, навіть якщо б я надумав покупця кинути та викинув би сімку то через знайомих в соцмережі вичислити "домашню сторінку"(адрес) раз плюнути.автор теми, реально не перестарайся, а то почнеш виховувати, а бити це не педагогічно як то жартують, а пацієн візьме та й поламається. на СТАТТЮ, тільки не ту що тут а в ККУ собі не навчи. УДАЧІ в пошуку. таксистів попитай до речі, вони все бачать !!!
Akim Опубліковано 13 Липня, 2015 в 13:40 #29 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 13:40 зазвичай в таких випадках прошу водійське посвідчення чи інший документ, щоб зробити фото. Це якщо звісно виникають якісь сумніви. Чисто суб"єктивно, але в європі впринципі це норма, якшо людина добросовісна.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.