Перейти до змісту

Проблема Adui a6 1996 рік

Bro

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продав він машину вже, яка діагностика?

мабуть про різні машини в темі дискусія почалася)

чи ауді теж вже продана?)))

Опубліковано

ні я машину не продава, а от міняти запчастини 2 рази в рік то трохи по карману б*є з такими цінами

Опубліковано

ні я машину не продава, а от міняти запчастини 2 рази в рік то трохи по карману б*є з такими цінами

якщо ставити гівняні запчастини, чи робити реставрацію кривими руками то 2 рази в рік то не так вже й часто. я шарову Мoog на гольфі кінчив за місяць. гольф в раза два легший за ауді - навантаження на підвіску у гольфа меньше

Опубліковано

якщо ставити гівняні запчастини, чи робити реставрацію кривими руками то 2 рази в рік то не так вже й часто. я шарову Мoog на гольфі кінчив за місяць. гольф в раза два легший за ауді - навантаження на підвіску у гольфа меньше

по таких дорогах як на Волині не рахуючи Ковель-Ягодин підвіска розбивається однаково як у гольфа так і в ауді

Сьогодні буду міряти рулеткою довжину кузова. Результат напишу пізніше. Може хтось ще підкаже де у Луцьку можна придбати не дорого запчастини, потрібно 2 опорні подушки і підшипники, 2 сайлентблока задньої балки. і ліва шарова опора.

Опубліковано

по таких дорогах як на Волині не рахуючи Ковель-Ягодин підвіска розбивається однаково як у гольфа так і в ауді

Сьогодні буду міряти рулеткою довжину кузова. Результат напишу пізніше. Може хтось ще підкаже де у Луцьку можна придбати не дорого запчастини, потрібно 2 опорні подушки і підшипники, 2 сайлентблока задньої балки. і ліва шарова опора.

відстань між переднім і заднім колесом краще міряти. з кузовом може бути все добре,

Опубліковано

Може хтось ще підкаже де у Луцьку можна придбати не дорого запчастини, потрібно 2 опорні подушки і підшипники, 2 сайлентблока задньої балки. і ліва шарова опора.

найдешевше тут

або тут

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...