D@ve Опубліковано 21 Січня, 2008 в 15:23 #1 Опубліковано 21 Січня, 2008 в 15:23 Артист: Nightingale Альбом: White Darkness Год: 2007 Стиль: Progressive Metal/Rock Страна: Sweden (Örebro) Формат: mp3@VBR226 Tracklist: 01. The Fields of Life 04:22 02. Trial and Error 04:54 03. One Way Ticket 05:00 04. Reasons 04:17 05. Wounded Soul 03:39 06. Hideaway 05:23 07. To My Inspiration 03:59 08. White Darkness 05:16 09. Belief 03:54 10. Trust 05:03 Шведские прогрессив-металлисты NIGHTINGALE, во главе с музыкантом и продюсером Dan`ом Swanö и его братом Dag'ом 4 июня выпустили шестой альбом "White Darkness" на лейбле Black Mark. Весь альбом записывался в большом театре, где многие песни звучат настолько близко к концертному варианту, насколько это возможно в студии, что придаёт им особую изюминку, которая часто теряется в современных записях. Название "White Darkness" является отражением того состояния, в котором находился вокалист и автор лирики Dan Swanö после развода с женой. Большинство тем, затронутых в лирике, отражают его душевные поиски в те месяцы. В течение этого мрачного периода своей жизни Dan не мог писать музыку, так что его старший брат Dag Swanö (ранее известный как Tom Nouga) взял написание просто убийственных песен в свои руки. -==ЛІНК==-
Mondiale Опубліковано 23 Січня, 2008 в 19:31 #2 Опубліковано 23 Січня, 2008 в 19:31 Мені ця група подобається - в них правда був раніше стиль трошки інший - AOR (рок, орієнтований на дорослих - буквально говоря)В мене є група The Old Dead Tree - то в ліриці альбому за 2003 рік йдеться про їхного барабанщика, який закінчив життя суїцидом..
MeTaL Опубліковано 23 Січня, 2008 в 19:49 #3 Опубліковано 23 Січня, 2008 в 19:49 Мені ця група подобається - в них правда був раніше стиль трошки інший - AOR (рок, орієнтований на дорослих - буквально говоря) На рахунок змін в стилі - нє! Та ж неоднорідна і неоднозначна музика, як і тексти. Давно їх слухаю, цікава команда, душевна. Рекомендую, такої якісної музики зараз дуже мало. Топікстартеру респект і уважуха!
Mondiale Опубліковано 1 Лютого, 2008 в 06:28 #4 Опубліковано 1 Лютого, 2008 в 06:28 ... такої якісної музики зараз дуже мало Так... я раніше слухав Сліпкнот і говорив шо то клас. А зараз.. вже я зовсім по іншому сприймаю цю музику, хаос і шум. Побачивши живе відео Стіва Вая, Джо Сатріані, Джонатана Рудеса - переосмислюєш поняття "хорошої музики" Там краса музики, глибокий зміст творів. Таке мало хто слухає з ровесників. Сучасна молодь шукає музику "попрощє". ХХ століття було дуже плідне на прекрасні банди Led Zeppelin, Pink Floyd, Van Halen, Accept, Chicago та багато ін.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.