Перейти до змісту

NIGHTINGALE

D@ve

Рекомендовані повідомлення

nightingale.jpg

Артист: Nightingale

Альбом: White Darkness

Год: 2007

Стиль: Progressive Metal/Rock

Страна: Sweden (Örebro)

Формат: mp3@VBR226

Tracklist:

01. The Fields of Life 04:22

02. Trial and Error 04:54

03. One Way Ticket 05:00

04. Reasons 04:17

05. Wounded Soul 03:39

06. Hideaway 05:23

07. To My Inspiration 03:59

08. White Darkness 05:16

09. Belief 03:54

10. Trust 05:03

Шведские прогрессив-металлисты NIGHTINGALE, во главе с музыкантом и продюсером Dan`ом Swanö и его братом Dag'ом 4 июня выпустили шестой альбом "White Darkness" на лейбле Black Mark.

Весь альбом записывался в большом театре, где многие песни звучат настолько близко к концертному варианту, насколько это возможно в студии, что придаёт им особую изюминку, которая часто теряется в современных записях.

Название "White Darkness" является отражением того состояния, в котором находился вокалист и автор лирики Dan Swanö после развода с женой. Большинство тем, затронутых в лирике, отражают его душевные поиски в те месяцы. В течение этого мрачного периода своей жизни Dan не мог писать музыку, так что его старший брат Dag Swanö (ранее известный как Tom Nouga) взял написание просто убийственных песен в свои руки.

-==ЛІНК==-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені ця група подобається - в них правда був раніше стиль трошки інший - AOR (рок, орієнтований на дорослих - буквально говоря)

В мене є група The Old Dead Tree - то в ліриці альбому за 2003 рік йдеться про їхного барабанщика, який закінчив життя суїцидом..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені ця група подобається - в них правда був раніше стиль трошки інший - AOR (рок, орієнтований на дорослих - буквально говоря)

На рахунок змін в стилі - нє! Та ж неоднорідна і неоднозначна музика, як і тексти. Давно їх слухаю, цікава команда, душевна.

Рекомендую, такої якісної музики зараз дуже мало. Топікстартеру респект і уважуха! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
... такої якісної музики зараз дуже мало

Так... я раніше слухав Сліпкнот і говорив шо то клас. А зараз.. вже я зовсім по іншому сприймаю цю музику, хаос і шум. Побачивши живе відео Стіва Вая, Джо Сатріані, Джонатана Рудеса - переосмислюєш поняття "хорошої музики" :( Там краса музики, глибокий зміст творів. Таке мало хто слухає з ровесників. Сучасна молодь шукає музику "попрощє".

ХХ століття було дуже плідне на прекрасні банди Led Zeppelin, Pink Floyd, Van Halen, Accept, Chicago та багато ін. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...