Перейти до змісту

TP-LINK TL-WR841N в режимі Репітера

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікаво можливо хтось стикався/налаштував TP-LINK TL-WR841N в режимі Репітера.()

Задача. Чи можна ним підключитись ним по Wifi до іншого Wifi, для роздачі інета по ЛАНу.

Звичайні AP це все вміють, а от чи цей роутер вміє?

П.С. - форуми почитав, однозначного вирішення не знайшов. Може в когось є такий роутер, то зробіть скріни вкладок Wifi settings і викладіть в тему, будь-ласка.

Опубліковано

зайдіть Wireless --- Wireless Settings --- Enable WDS Bridging (найдіть ту базу, впишіть пароль) зможете конектитись до цього роутера з тим ж самим паролем

Опубліковано

зможете конектитись до цього роутера

Мені треба не до цього, а цим роутером(1) законектитись до іншого(2), так щоб на лан порту роутера(1) був інтернет від роутера(2).

Опубліковано

Мабуть тільки зі зміною прошивки на DDWRT. Сам так хотів зробити, але руки все не доходять до цього.

Опубліковано

В мене так працює, стоять 2 841, один стоь як роутер, 2 через "міст" підключений донього, й роздає інтернет як роутер

в дсчп 2 841 прописав днс першого роутера) й все гуд

Опубліковано

розібрався. Все працює. На 1 пристрої включаємо DHCP, на 2-му його виключаємо. IP потрібно прописати однієї мережі. Тоді WDS - шукаємо нашу WIFI - пароль - коннект і вуаля. Тему можна закрити.

Опубліковано

розібрався. Все працює. На 1 пристрої включаємо DHCP, на 2-му його виключаємо. IP потрібно прописати однієї мережі. Тоді WDS - шукаємо нашу WIFI - пароль - коннект і вуаля. Тему можна закрити.

спасибі, чувак. зекономив мені бабки на шнур і інші витребеньки)

якщо коли раптом перетнемося, з мене пиво.

Опубліковано

А чи можна ще при цьому зробити налаштування так щоб торент працював через один інтернет (той що отримую по wifi), а все решта через інший (той що кабелем під'єднано в роутер)?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...