Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Цікаво чи можливо зробити ндд. ? Комп включаэться та працюэ, записуэ на нього файли, але коли починаю перевіряти програмою hdd scaner знайшло 4"мертвих зон" після чого синій екран( стоїть хр). Я презагрузив, але мені пише що проблема з диском і далі не вмикаэться. Ндд самсунг 400 гб.

Реально зробити чи у смітник ?

Опубліковано

Цікаво чи можливо зробити ндд. ? Комп включаэться та працюэ, записуэ на нього файли, але коли починаю перевіряти програмою hdd scaner знайшло 4"мертвих зон" після чого синій екран( стоїть хр). Я презагрузив, але мені пише що проблема з диском і далі не вмикаэться. Ндд самсунг 400 гб.

Реально зробити чи у смітник ?

отже:

1) ти добре подумай чи потрібні файли тобі звідти, подумав!? не панікуй!

2) якщо важлива інфа підключи до кармана і попробуй потихерьку зливати в іерархії від над важливого до непотрібного

3) якщо пушистий звірьок "песець" вже завітав і інфа конче потрібна то краще звернутись до майстра

якщо маєш бажанні удостовіритись в якому стані вінт то візьми lifeCD стрелєц і запусти пиограму вікторія, проскануй вінт і побачиш шо там і як

якщо біос вже нарікає на вінт то краще вже готуватись до того шо він сипеться або посипався

виклади смарт вінта буде видно

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...