agent009 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 14:26 #1 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 14:26 Де можна закодувати людину від алкоголізму в Луцьку?Порекомендуйте клініку!Гроші не проблема, головне щоб результат був.
LENS Опубліковано 3 Березня, 2015 в 14:58 #2 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 14:58 Де можна закодувати людину від алкоголізму в Луцьку?Порекомендуйте клініку!Гроші не проблема, головне щоб результат був.кодування не допомагає. це лише на деякий час. маю досвід походів в наркодиспансер в якому кодують\зашивають. і люди там страждають і не звільняються, а то і ще більших проблем набираються. мій дядько там лежав і під час приступу його привязали до ліжка. він так рвався, що перерізав тими кріпленнями звязки рук, в результаті чого були паралізовані обидві руки. Слава Богу, працездатність рук відновили, а от від залежності так і не звільнився. не вживав десь півроку і знову почав. АЛЕ!!!бачив дивовижні зцілення від нарко, алкозалежності в реабілітаційних центрах. у нас такий є в с.Острожець. і прицьому, все майже безкоштовно. просять на харчування для реабілітанта, але тільки у того хто може дати. якщо нема, то лікують за свій рахунок. їх спонсорують церкви.
nickel Опубліковано 3 Березня, 2015 в 15:03 #3 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 15:03 кодування не допомагає. це лише на деякий час. маю досвід походів в наркодиспансер в якому кодують\зашивають. і люди там страждають і не звільняються, а то і ще більших проблем набираються. мій дядько там лежав і під час приступу його привязали до ліжка. він так рвався, що перерізав тими кріпленнями звязки рук, в результаті чого були паралізовані обидві руки. Слава Богу, працездатність рук відновили, а от від залежності так і не звільнився. не вживав десь півроку і знову почав. АЛЕ!!!бачив дивовижні зцілення від нарко, алкозалежності в реабілітаційних центрах. у нас такий є в с.Острожець. і прицьому, все майже безкоштовно. просять на харчування для реабілітанта, але тільки у того хто може дати. якщо нема, то лікують за свій рахунок. їх спонсорують церкви.Зашивають і кодують - різні речі. Дядька твого не кодували, тому не пиши, що це не допомагає.
Jardis Опубліковано 3 Березня, 2015 в 15:08 #4 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 15:08 Любий професійний гомеопат Вам допоможе.
LENS Опубліковано 3 Березня, 2015 в 15:14 #5 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 15:14 кодування не допомагає. це лише на деякий час. маю досвід походів в наркодиспансер в якому кодують\зашивають. і люди там страждають і не звільняються, а то і ще більших проблем набираються. мій дядько там лежав і під час приступу його привязали до ліжка. він так рвався, що перерізав тими кріпленнями звязки рук, в результаті чого були паралізовані обидві руки. Слава Богу, працездатність рук відновили, а от від залежності так і не звільнився. не вживав десь півроку і знову почав. АЛЕ!!!бачив дивовижні зцілення від нарко, алкозалежності в реабілітаційних центрах. у нас такий є в с.Острожець. і прицьому, все майже безкоштовно. просять на харчування для реабілітанта, але тільки у того хто може дати. якщо нема, то лікують за свій рахунок. їх спонсорують церкви.Зашивають і кодують - різні речі. Дядька твого не кодували, тому не пиши, що це не допомагає.можливо. 3 людей особисто знаю, що там були. з них 1 ще тримається від запоїв. Слава Богу. Інші двоє - як коли. один потроху випиває, інший тримався десь 1,5 року і зараз жостко запив. знову туди завезли, поки тримається. а от з Острожця люди виходять зовсім іншими. якось відвідував їх, то чоловік втратив сімю і квартиру і тільки тоді почав реабілітацію. але там реально бачив зцілення. на який час не скажу, вони ще живуть і все може бути
Shkoder Опубліковано 3 Березня, 2015 в 15:28 #6 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 15:28 Любий професійний гомеопат Вам допоможе.чи просто любий професійний шарлатан
nickel Опубліковано 3 Березня, 2015 в 15:28 #7 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 15:28 можливо. 3 людей особисто знаю, що там були. з них 1 ще тримається від запоїв. Слава Богу. Інші двоє - як коли. один потроху випиває, інший тримався десь 1,5 року і зараз жостко запив. знову туди завезли, поки тримається. а от з Острожця люди виходять зовсім іншими. якось відвідував їх, то чоловік втратив сімю і квартиру і тільки тоді почав реабілітацію. але там реально бачив зцілення. на який час не скажу, вони ще живуть і все може бутиЯ не знаю що там в Острожці, але знаю, що в наркодиспансері не кодують.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.