Перейти до змісту

хто вже перезувся?

relaxgood45

Рекомендовані повідомлення

Та вже й снігу нема

Не такий страшний сніг, як мокрота і приморозок.. Я перезувся 50*50 - спереду залишив зиму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь

снігу то немає, але наприклад за містом вранці корочка зовсім непомітна, може наробити.

я також планував після Пасхи перезуватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взимку також снігу не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перезуюсь в травні. Бо чуйка погода ще видасть!!!

W_788n5GBvI.jpg

Ну типу я ж казав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такого снігу в грудні не було ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, час ночі, все в снігу ....

Зранку для когось буде неприємний сюрприз :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ті хто на літній будь-ласка не підставляйте себе або когось. Не ризикуйте залиште сьогодні авто в гаражі або вдома.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт лєтнікам :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я отне можу зрозуміти чому всі так поспішають перевзуватися на літню гуму? При тому восени перевзувку на зимову гуму відтягують до останнього. Вам некомфортно на зимовій чи ви так бережете її? А може краще поберегти здоровя а не гуму?Середньодобова температура +7 це лише орієнтир, навіть при +15 зимова гума нормально працює і не зношується. Я вже не кажу що на літній гумі по траві і грунті після дощу їхати неможливо.

п.с. у світі не має всесезонної гуми, це міф який лишився пісоя срср, є лише літо і зима.

M+s це маркування на чисто зимовій гумі і означає mood and snow, бруд і сніг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З такими погодніми сюрпризами скоро бумо їздити на літній гумі взимку, а на зимовій гумі літом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я також не розумію навіщо берегти зимову гуму, був в мене комлект гуми практично без зносу (мало їздив), але їй вже 7 років і вона вся в тріщинах. Перш за все безпека своя і оточуючих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну шо, хто вже перевзувся?!?!?!?!?!?!?!?!????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну шо, хто вже перевзувся?!?!?!?!?!?!?!?!????

Я перезувся. В понеділок. :)

Сьогодні вранці вийшов з будинку, глянув, що тракторці їздять тратуари від снігу чистять, ну і вирішив не ризикувати ні своїм авто, ні чужими, поїхав на роботу маршруткою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Картоплю посадили, щоб у травні свою молоду тріскати і сусідам язика показати, резину перевзули, щоб зимову не стерти на мікрон, а тут сніг %:?(*:ть.

ЗІ. Я ще не перевзувся, лінивий того що. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От пілять поїду на роботу маршруткою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і що, сніг сьогодні розтане, далі на літній можна їхати.

Картоплі посадженій також нічого від цього снігу не стане, всеодно раніше вродить, ніж в тих, хто посадить після Паски.

З.І. Не лінивий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж перевзувся в понеділок. Побачене зранку з вікна трохи шокувало, але їхати треба. Не так вже все страшно як здається на перший погляд, головне не їхати швидко, тримати дистанцію в раза два більшу як зазвичай, ну і звичайно бути дуже уважним! Удачі всім на дорогах!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не так вже все страшно як здається на перший погляд, головне не їхати швидко, тримати дистанцію в раза два більшу як зазвичай, ну і звичайно бути дуже уважним!
Коли за таким їдеш хочеться вийти з машини і копня дати щоб швидше їхав.

Люди майте совість, не по сезону взулись, залиште авто вдома, не наражайте себе та інших на небезпеку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж перевзувся в понеділок. Побачене зранку з вікна трохи шокувало, але їхати треба. Не так вже все страшно як здається на перший погляд, головне не їхати швидко, тримати дистанцію в раза два більшу як зазвичай, ну і звичайно бути дуже уважним! Удачі всім на дорогах!

Тільки в такий проміжок завжди хтось вклинюється перед самим носом, що іноді доводиться гальмувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я перезувся у суботу. Сьогоднішній сніг мені зовсім не завадив виїхати на авто на роботу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погоджуюсь. Головне не спішити, тримати дистанцію. Нормально доїхала на роботу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Авто на літній гумі, залишив в гаражі, а сам пішов пішки, погода гарна, можна прогулятися - зимою снігу не бачили, то хоч весною потішимось :0117::_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не так вже все страшно як здається на перший погляд, головне не їхати швидко, тримати дистанцію в раза два більшу як зазвичай, ну і звичайно бути дуже уважним!
Коли за таким їдеш хочеться вийти з машини і копня дати щоб швидше їхав.

Люди майте совість, не по сезону взулись, залиште авто вдома, не наражайте себе та інших на небезпеку.

В таку погоду і на зимовій резині треба уважно і не спіша їздити. Я живу за містом, якби ви мені оплатили таксі на роботу і назад, то я звичайно б залишив авто із задоволенням вдома. Так що в кожного своя ситуація і не треба мені мінусів ліпити!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби ви мені оплатили таксі на роботу і назад, то я звичайно б залишив авто із задоволенням вдома.
"11 маршутом" добирайтесь.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки тут не пиши всерівно хтось перевзувається і буде перевзуватись завчасно або запізно та не відповідно до погодніх умов і будуть ствербжжувати, що так має бути. Дехто взагалі не знає, що таке зимова гума, і катає весь час на літній.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...