Перейти до змісту

Потрібна заміна екрану електронної книги Qumo Libro II HD

Рекомендовані повідомлення

Власне, тріснув екран Qumo Libro II HD. Потрібно замінити на новий. Книжка працює. Модель екрану здається LB060S02-RD01, хоча я не впевнений. Хтось у Луцьку може допомогти? Або порадьте до кого можна звернутись. Дякую.

post-25988-0-23018800-1425148891_thumb.j

post-25988-0-20216500-1425148927_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замовив екран, розібрав, відщолкнув шлейф, замінив, зібрав

важко чи стрьомно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замовив екран, розібрав, відщолкнув шлейф, замінив, зібрав

а бачив читалки де Е-інк по всій площині приліплений на раму аццкім клейом, котрий віддерти - уйма часу та зусиль, не у всіх читалок елементарна компоновка.

та і людина, напевне вперше з траблою стикається, тому такі ніякі поради, недоречні.

а по сабжу: десь у мене був Амазон Кіндл 2, там швидше за все, такий самий екранчик (типовий 6"), якщо знайду, дам більше інфи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

напевно саме проблемне в цьому - це знайти екран, а поставити його не проблема.

P.S. якщо знайдете екран, встановити його допоможу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а бачив читалки де Е-інк по всій площині приліплений на раму аццкім клейом, котрий віддерти - уйма часу та зусиль, не у всіх читалок елементарна компоновка. та і людина, напевне вперше з траблою стикається, тому такі ніякі поради, недоречні. а по сабжу: десь у мене був Амазон Кіндл 2, там швидше за все, такий самий екранчик (типовий 6"), якщо знайду, дам більше інфи.

Буду вдячний за допомогу.

напевно саме проблемне в цьому - це знайти екран, а поставити його не проблема. P.S. якщо знайдете екран, встановити його допоможу!

Так, головна проблема в екрані. Дякую, що відгукнулись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...