Kaski Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 18:45 #1 Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 18:45 Власне, тріснув екран Qumo Libro II HD. Потрібно замінити на новий. Книжка працює. Модель екрану здається LB060S02-RD01, хоча я не впевнений. Хтось у Луцьку може допомогти? Або порадьте до кого можна звернутись. Дякую.
Factory Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 19:06 #2 Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 19:06 замовив екран, розібрав, відщолкнув шлейф, замінив, зібравважко чи стрьомно?
Deemon Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 19:13 #3 Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 19:13 замовив екран, розібрав, відщолкнув шлейф, замінив, зібрава бачив читалки де Е-інк по всій площині приліплений на раму аццкім клейом, котрий віддерти - уйма часу та зусиль, не у всіх читалок елементарна компоновка.та і людина, напевне вперше з траблою стикається, тому такі ніякі поради, недоречні.а по сабжу: десь у мене був Амазон Кіндл 2, там швидше за все, такий самий екранчик (типовий 6"), якщо знайду, дам більше інфи.
kushmiruk Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 19:18 #4 Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 19:18 напевно саме проблемне в цьому - це знайти екран, а поставити його не проблема.P.S. якщо знайдете екран, встановити його допоможу!
Kaski Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 19:33 Автор #5 Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 19:33 а бачив читалки де Е-інк по всій площині приліплений на раму аццкім клейом, котрий віддерти - уйма часу та зусиль, не у всіх читалок елементарна компоновка. та і людина, напевне вперше з траблою стикається, тому такі ніякі поради, недоречні. а по сабжу: десь у мене був Амазон Кіндл 2, там швидше за все, такий самий екранчик (типовий 6"), якщо знайду, дам більше інфи. Буду вдячний за допомогу. напевно саме проблемне в цьому - це знайти екран, а поставити його не проблема. P.S. якщо знайдете екран, встановити його допоможу! Так, головна проблема в екрані. Дякую, що відгукнулись.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.