Перейти до змісту

Здається ...

swmarmalade

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Склалося так що мушу наймати собі житло. Як це довго буде тривати не знаю, але інколи маю тепер головний біль - з різних причин потрібно змінювати житло. Ну і звичайно, як і всі в моїй ситуації, перше на що натикаюся при пошуку нового житла - агенства нерухомості. Сказати, що вони дістали - нічого не сказати. Тому подумав, що можливо є якісь способи боротися з їх засиллям. Ну і перше, що спало на думку це створити тут тему в якій би усі бажаючі. хто буде з'їзджати зі зйомної квартири, могли б інформувати один одного, що в такому то районі з такого то числа за таку то суму буде здаватися кімната, квартира чи ще щось. Можливо таким чином вдасться хоч трохи уникати посередників при пошуку житла.

Опубліковано

А чим ця тема не підходить? http://board.lutsk.u...o/page__st__300

В цій темі зібрані всі оголошення в кучу - тих що здають житло, тих що його хочуть зняти. Тут же я пропоную тим хто має залишати зйомну квартиру інформувати один одного, що з певного моменту звільниться така-то квартира, кімната тощо. Ви залишаєте свої контактні дані, бажаючі звязуються з вами. приходять, дивляться. Якщо підходить - домовляються з власником.

Опубліковано

Якщо є час то можна шукати самому, якщо його немає - агенство. Я на цьому тижні звернувся до ріелторів і в той же день знайшов квартиру. Заплатив 480 грн але це було вимушено бо було мало часу.

Опубліковано

1.ви не перший день на форумі

2. прочитайте П Р А В И Л А як правильно назвати оголошення

3. поскільки є подібна тема значить клонувати нема потреби

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...