Перейти до змісту

ІТ-освіта в луцьких вишах. Друга зустріч ІТ-кластеру


Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Друга зустріч Луцького ІТ-кластеру буде присвячена ІТ-освіті у Луцьку та відбудеться в рамках проекту LITaC - EDU UP (детальніше про проект - у постскриптумі).

ІТ-спеціалісти та представники вишів вирішать, як актуалізувати навчальні програми у луцьких університетах на спеціальностях, дотичних до ІТ-сфери.

Мета: відповідність отриманих знань сучасним вимогам ІТ-галузі.

Запрошуємо представників ВНЗ та ІТ-компаній Луцька взяти участь в обговоренні якості освіти та наших пропозицій щодо актуалізації навчальних програм.

Якщо у Вас вже є перелік пропозицій щодо змін, які потрібно внести в навчальні програми ВНЗ, попередньо зв’яжіться з нами за ел. адресою [email protected].

Для участі ІТ-спеціалістам необхідно зареєструватися http://goo.gl/FebxYt та підготувати щонайменше 5 вимог щодо змін в освітніх програмах вишів.

Понеділок, 2 березня, о 18.30.

П.С.

Проект “Edu-up” від Луцького ІТ-кластеру має на меті забезпечити кількісне та якісне зростання рівня підготовки випускників ІТ спеціальностей вищих закладів освіти, що здійснюють підготовку фахівців для потреб ІТ-галузі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нагадуємо, що у понеділок, 2 березня, зустрінемося, аби вирішити, що і яким чином варто змінювати й оновлювати у навчальних програмах луцьких вишів.

Зустріч розпочнеться о 18:30 у Волинському прес-клубі (Шевченка, 14).

Якщо ви не впевнені, чи знайдете дорогу, я зустрічатиму всіх о 18:15 біля готелю УКРАЇНА.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...