Перейти до змісту

Продам квартиру 3 кім.

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Доброго вечора всім.

Є думка продати квартиру. Зайшов в одне з агенств нерухомості, а вони там не "бе", не "ме". Кажуть подивіться скільки коштують на ринку аналогі і ставте тоді ціну. Дуже професійно:-)

І так вхідні дані:

- вул. Чорновола

- 65 кв. м, 7/9 поверх, 2 балкона.

- 3 кімнати

- панельний будинок 1996 р. здачі в експлуатацію

- новий ремонт, закінчений в листопаді 2014р. Вартість ремонту 10 тис. доларів (140 тис. грн по тому курсу)

- 4х камерні склопакети, батареї біметалеві (всюда крім кухні)

План квартири прикріпляю, та фото також.

Фото квартири за посиланням, так як великий об'єм фото ПОСИЛАННЯ

post-15132-0-01315900-1424450062_thumb.j

post-15132-0-53367400-1424450062_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть подивіться скільки коштують на ринку аналогі і ставте тоді ціну. Дуже професійно:-)

так це і є ринкова ціна ))

...виведіть середнє арифметична. Добавте ремонт і буде вам ціна. Пишете її. А потім по ситуації дивитись чи рельно продати її за ту ціну. Якщо ні то знижуєте поступово.

Вот вам рецепт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45-60k$ в залежності від Вашої "хатєлкі" швидкості продати квартиру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 60 ? в панельному будинку ? на сьомому поверсі ? при теперішньому стані речей ? ну ну . Імхо якщо за 45 продасть, то крупно повезе, хоча звичайно можу помилятись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 60 ? в панельному будинку ? на сьомому поверсі ? при теперішньому стані речей ? ну ну . Імхо якщо за 45 продасть, то крупно повезе, хоча звичайно можу помилятись

Реально, якщо продаж з меблями та не терміново. "Лоха" знайти можна, тільки треба його шукати довго. Згідний, що в принципі можна верхню планку збавити на тисяч 5, але всяке може бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реально, якщо продаж з меблями та не терміново. "Лоха" знайти можна, тільки треба його шукати довго. Згідний, що в принципі можна верхню планку збавити на тисяч 5, але всяке може бути.

Да тільки зараз "ЛОХА" з грошима найти це нереально! Точніше навпаки "ЛОХІВ" куча тільки грошей у них в такий час точно немає! Імхо кредити платять!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В новобудовах продають по 14-15К гривень за квадрат, от і порахуйте за скільки можна продавати на вторинному ринку при нинішньому курсі + врахуйте ремонт і отримаєте приблизну суму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В новобудовах продають по 14-15К гривень за квадрат, от і порахуйте за скільки можна продавати на вторинному ринку при нинішньому курсі + врахуйте ремонт і отримаєте приблизну суму.

Я не є експертом в галузі оцінки нерухомості. Я незнаю як пов'язані ціни первинного і вторинного ринку. Тому я створив дану тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо так рахувати виходить в р-ні 30у.є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реальні ціни, за якими продають квартири, і ціни на сайтах дуже відрізняються. Один ріелтер мені сказала, що недавно продали трьохкімнатну квартиру з євроремонтом в хорошому місці за 38 тис. дол. По її словах, власниця починала продавати її ще рік чи два тому і хотіла за неї спочатку більше 70 тис. дол., а покупців все не було.

Підтримую MANJAK11 стосовно ціни. Думаю, що й 40 забагато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіщо Вам ті агенства?

Фото вже маєте. Складаєте детальний опис. Створюєте на dom.ria.ua, olx та інших ресурсах сторінки, подаєте оголошення. Через три дні свою реєстрацію на цих сайтах робить Ваша дружина (на свій мобільний номер). Бажано опис трохи змінити.

В описі вкажіть усі нюанси: сонячна/несонячна сторона, віддаль до школи/садка/зупинки/шумної вулиці, марки використаних при ремонті сантехнічних виробів/вимикачів/лицювальної плитки, марки склопакетів, клас ламінату і т.д.

Такий опис свідчитеме що продаж відбувається дійсно власником. Ті, хто шукають житло хочуть зекономити на комісійних і в першу чергу телефонують по оголошеннях від власників.

Крім того, завдяки детальному опису (Ви ж вкажете усі деталі будинку, під"їзду, які обов"язково приховуватимуть посередники) кількість дзвінків від потенційних покупців зведете до оптимального (відпадуть ті, кому не підходить ваш варіант).

В оголошенні подасте стартову ціну і зробите наголос, що передбачено суттєвий торг.

Оскільки попит на трійки не дуже високий, агенства особливо рвяно братися за вашу квартиру не будуть.

Максимум - це закинуть оголошення на ті ж сайти, але опис суттєво обмежать, що б не дай Боже, потенційний покупець по опису не вирахував вашу адресу. За таких умов ваше оголошення "губитиметься" серед інших. Не виключено, що вам порадять навіть встановити завищену ціну, що б на вашому фоні проштовхнути свій варіант доводячи потенційним покупцям, що їм дуже пощастило на фоні дорогих квартир агенство пропонує варіант (можливо навіть раніше прикуплену квартиру) за відчутно меншу вартість. А той факт, що ваша квартира дорожча, тому що у ній добротний ремонт - звичайно приховають.

Успішного продажу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось там писав про 60к $ Ви що... ???????

Це майже 2 млн грн ;-) ;-) ;-)

Прислухайтеся до порад Skorpio76

а для того щоб оприділитися з ціною - потратьте добру годину і уважно промоніторте домріа.

Для трьошок в цеглі середня ціна на старті в межах 600...650 $ за квадрат

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіщо Вам ті агенства?

Фото вже маєте. Складаєте детальний опис. Створюєте на dom.ria.ua, olx та інших ресурсах сторінки, подаєте оголошення. Через три дні свою реєстрацію на цих сайтах робить Ваша дружина (на свій мобільний номер). Бажано опис трохи змінити.

В описі вкажіть усі нюанси: сонячна/несонячна сторона, віддаль до школи/садка/зупинки/шумної вулиці, марки використаних при ремонті сантехнічних виробів/вимикачів/лицювальної плитки, марки склопакетів, клас ламінату і т.д.

Такий опис свідчитеме що продаж відбувається дійсно власником. Ті, хто шукають житло хочуть зекономити на комісійних і в першу чергу телефонують по оголошеннях від власників.

Крім того, завдяки детальному опису (Ви ж вкажете усі деталі будинку, під"їзду, які обов"язково приховуватимуть посередники) кількість дзвінків від потенційних покупців зведете до оптимального (відпадуть ті, кому не підходить ваш варіант).

В оголошенні подасте стартову ціну і зробите наголос, що передбачено суттєвий торг.

Оскільки попит на трійки не дуже високий, агенства особливо рвяно братися за вашу квартиру не будуть.

Максимум - це закинуть оголошення на ті ж сайти, але опис суттєво обмежать, що б не дай Боже, потенційний покупець по опису не вирахував вашу адресу. За таких умов ваше оголошення "губитиметься" серед інших. Не виключено, що вам порадять навіть встановити завищену ціну, що б на вашому фоні проштовхнути свій варіант доводячи потенційним покупцям, що їм дуже пощастило на фоні дорогих квартир агенство пропонує варіант (можливо навіть раніше прикуплену квартиру) за відчутно меншу вартість. А той факт, що ваша квартира дорожча, тому що у ній добротний ремонт - звичайно приховають.

Успішного продажу!

Дуже дякую за пораду. Так і зробив.

http://dom.ria.com/ru/realty_prodaja_kvartira_lutsk_33_mikrorayon_chornovola-9598796.html

http://lutsk.vol.olx.ua/uk/obyavlenie/prodam-3-kmnatnu-kvartiru-tam-tam-IDcHPmD.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не виключено, що вам порадять навіть встановити завищену ціну, що б на вашому фоні проштовхнути свій варіант доводячи потенційним покупцям, що їм дуже пощастило на фоні дорогих квартир агенство пропонує варіант (можливо навіть раніше прикуплену квартиру) за відчутно меншу вартість. А той факт, що ваша квартира дорожча, тому що у ній добротний ремонт - звичайно приховають.

На рахунок вищенаписаного не згодна. Сьогодні ринок нерухомості практично нерухомий. Продають в більшості випадків тільки ті власники, яким терміново потрібні гроші. І агенствам невигідно завищувати вартість будь-якої нерухомості, яку вони хочуть продати. Навпаки, нормальні агенства підказують реальну ціну власнику, щоб той швидше продав, а вони заробили. Бо комісійні їхні зараз захмарні - 2 % від 25 тис. дол. - це десь 15 тис. грн.

Нема смислу агенству приховувати добротний ремонт в квартирі, бо це тільки плюс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не виключено, що вам порадять навіть встановити завищену ціну, що б на вашому фоні проштовхнути свій варіант доводячи потенційним покупцям, що їм дуже пощастило на фоні дорогих квартир агенство пропонує варіант (можливо навіть раніше прикуплену квартиру) за відчутно меншу вартість. А той факт, що ваша квартира дорожча, тому що у ній добротний ремонт - звичайно приховають.

На рахунок вищенаписаного не згодна. Сьогодні ринок нерухомості практично нерухомий. Продають в більшості випадків тільки ті власники, яким терміново потрібні гроші. І агенствам невигідно завищувати вартість будь-якої нерухомості, яку вони хочуть продати. Навпаки, нормальні агенства підказують реальну ціну власнику, щоб той швидше продав, а вони заробили. Бо комісійні їхні зараз захмарні - 2 % від 25 тис. дол. - це десь 15 тис. грн.

Нема смислу агенству приховувати добротний ремонт в квартирі, бо це тільки плюс.

Є багато випадків, коли агенства продають свої квартири. Колись вони ці квартири викупили як "гарячі" варіанти за дуже привабливими цінами. Потім, можливо після косметичного ремонту, така квартира виставляється на продаж. Ніхто потенційному покупцю не зізнається, що це квартира агенства, а будуть її "впарювати" як суперовий варіант, який терміново потрібно купувати. Інші, конкуруючі варіанти подаватимуть як антиприклад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читаю, дивуюсь. Бажаючи продати - агенства супер, лише ми допоможемо, оцінимо. Як купувати то шукати власника кращий варіант.

Логіка моя пробуксовує зранку :0163:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Квартира гарна і охайна, та ще в хорошому районі. Я би її менше за 50 к не продавав. Так, зараз фінансова ситуація на ринку нерухомості складна, але рано чи пізно справи стабілізуються і люди знову почну купувати житло. Радив би залепку, не спішити продати за що небудь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ситуація скоро не зміниться 2>3 роки точно не в ті ми країні живем навіть якщо та проклята війна скоро скінчится.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Квартира гарна і охайна, та ще в хорошому районі. Я би її менше за 50 к не продавав. Так, зараз фінансова ситуація на ринку нерухомості складна, але рано чи пізно справи стабілізуються і люди знову почну купувати житло. Радив би залепку, не спішити продати за що небудь.

Дякую за пораду, але я й не спішу! Просто хочеться квартиру проміняти на земельну ділянку з каркасним будинком. В мене тільки в лютому народилася доця. Так що в мене часу ще в досталь до того моменту коли я зможу спокійно змінити обстановку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Продається 52 тис. + торг. Прошу модерів перейменувати темку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені дається що з осені попит на великі квартири на центральному опаленні різко впаде. так шо бажано за літо продати.

во http://lutsk.vol.olx.ua/obyavlenie/budinok-100kv-m-obmn-na-3-km-kv-IDcELKp.html#f4a2395abc

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

апік, продається. 45 тис. + витрати на оформлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

актуально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продається 52 тис. + торг. Прошу модерів перейменувати темку.

апік, продається. 45 тис. + витрати на оформлення.

актуально

Трохи клієнти ходили дивитися житло ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Троха ходили, але ціна була 45+3% від агенства....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...