Перейти до змісту

Ціни на укладання плитки (стіна, підлога)?

Nazwin9

Рекомендовані повідомлення

Хочу запитати у вас ціни на укладання плитки на стіну та підлогу (метр квадратний), також за погонний метр.

Ціни ті, що актуальні зараз. Буду дуже вдячний за інформація як від обізнаних людей, так і тих, хто таким займається.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Орієнтовно від 70-80 грн за квадрат і на верх.

Але, не завжди, дорожче - означає краще. Все таки я переконався, що попередньо треба подивитися на роботу майстрів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Орієнтовно від 70-80 грн за квадрат і на верх.

Дякую за швидку інформацію. Хто ще може щось знає? А погонний метр?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо дуже складні роботи(фрізи і інша срань), то вони рахують не за погон, а поштучно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо дуже складні роботи(фрізи і інша срань), то вони рахують не за погон, а поштучно.

Цікаву інформацію дали мені. Дякую!

Питання про ціни залишається актуальним, діліться інформацією. Також чи можна десь завантажити прайс цін по укладанню плитки у Луцьку. Якоїсь фірми, яка займається цим, чи приватних осіб?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага подивитися роботи це як? Я також можу вас привести до свого кума і сказати шо то яклав. А про фото з нету взагалі мовчу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага подивитися роботи це як? Я також можу вас привести до свого кума і сказати шо то яклав. А про фото з нету взагалі мовчу...

Сусід зробив ремонт, я прийшов подивися приклав рівень - все рівно і гарно - беру телефончик майстра.

По відгуках від людей про майстра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

телефонуєте майстру, цікавитесь цінами, просите щоб показав обєкт на якому на даний момент кладе плитку і дивитесь.

П.С. на даний момент ідеальної плитки немає, якщо взяти плитку та покласти на стіл і почерзі натискати на кути то вони будуть грати, якщо викласти квадрат з 4-рьох плиток шов також буде не ідеальний. це свідчить про те що в нас продають 3-й 4-й сорт плитки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме цікавить ціна на укладання плитки невеликих розмірів (таку як кладуть на групки - маленьку)? Скажіть щось про це!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо потрібно в мене є номер майстра який недавно клав у моїх знайомих плитку.

(Недорого і гарно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

80 грн.

Різка , фуговка , кутники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

А яка ціна на алмазну різку бетону в Луцьку? У Львові брат тут замовляв http://variant-bud.com.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...