Перейти до змісту

Шукаю НОРМАЛЬНОГО газовщика

DMK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я його не бачив ніколи, але мій знайомий ставив в нього ГБО. Казав ніби не поганий...... Та в нас, здаєтьтся, інших майстрів по газу і немає :_03:

Опубліковано

Перед тим як встановлювати газ - читали на форумах до кого звернутися ,бо хотілося звернутися до фахівця

І в результаті звернулися до Володі в Рівне - майстер своєї справи

Як його фірма називається не скажу - але якщо треба номер телефону пишіть в приват

Опубліковано

Не хочу рекламувати, але ГБО встановлював на 3 авто саме на Ківерцівській. Дійсно, народ специфічний, але Вітя може розібратися з любою проблемою, тільки терпіння потрібно мати. Краще з ним по телефону попередньо домовитися. За Рівне теж чув дуже позитивні відгуки.

Опубліковано

Не хочу рекламувати, але ГБО встановлював на 3 авто саме на Ківерцівській. Дійсно, народ специфічний, але Вітя може розібратися з любою проблемою, тільки терпіння потрібно мати. Краще з ним по телефону попередньо домовитися. За Рівне теж чув дуже позитивні відгуки.

До того Віті ще додзвонися попробуй. А як майстер мені він не допоміг взагалі, сказав потрібно купувати редуктор новий. А проблема була у дозаторі на шлангові.

Я особисто його не рекомендую.

Опубліковано

До того Віті ще додзвонися попробуй. А як майстер мені він не допоміг взагалі, сказав потрібно купувати редуктор новий. А проблема була у дозаторі на шлангові.

Я особисто його не рекомендую.

Підтримую. Товариш мій до нього приїхав з проблемою по ГБО (щось там з настройками комп"ютера), той підійшов, каже "відкрий капот" - відкрили, "ну заведи двигун" - завели. Постояв, подивився з відстані 1м від машини, каже "ну я зараз дуже занятий, приїдьте пізніше подивимось" і пішов. Питається для чого капот відкривали?...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...