Перейти до змісту

Шукаю НОРМАЛЬНОГО газовщика

DMK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

Шукаю НОРМАЛЬНОГО, адекватного газовщика, хто дійсно візьметься за мою проблему. До кого не приїду - всі просто не хочуть щось робити.

Опубліковано

Їх декілька. Перша - це те , що у мене розхід більше потрібного. У друзів на такому ж моторі, при такому ж обладнанні - на 4-5л меньше.

Друга - в салоні є запах газу час від часу, та при перемиканні на газ.

Опубліковано

Навряд чи в мембрані справа.

Ця проблема була з самого початку встановлення ГБО.

Можливо проблема в варіаторі... Не правильно виставлені кути

Опубліковано

В середньому вони виїжджують 120-130 тис.км, або здихають від старості, мав через неї подібні симптоми (було ГБО євро 2).

Є хлопаки в Гіркій полонці, але я наскільки знаю вони більше по Євро 4 виступають.

Також є фірма на Ківерцівській, там колись мені дуже допомогли з перерозходом, правда їх треба задовбувати (заїжджати кілька разів).

А ще знайомий розказував про хлопаку в Струмівці, є його візитка в машині, можу завтра написати його дані.

Яка ситуація з бензином????

Опубліковано

:0137: Як на мене- то це видурювання грошей з людей... Відкатав на Део Сенсі 350 тис. з ГБО і прекрасно обходився без варіатора та спеціальних свічок для газу (зменшені зазори, 2 або 4 пелюстки).

Доречі, може бути брак самої установки, було таке. Газовики поміняли по гарантії. Вам би теж звернутися до них, хай поставлять запасний редуктор.

Опубліковано

У мене також ніби перерозхід як я думав. Авто бере 15-13 літрів пропана по місту. У мене двигун 2 літра і у знайомих також 2 літра, тільки у них розхід 10. Як виявилося у них 90-100 к.с, а у мене 125 к.с. можливо Ваш двигун так і повинен брати газ ? У Вас редуктор добре прогріваэться ?

Опубліковано

В мене стояв редуктор 140 к.с. на обємі 1.3, розхід був 8.5л в змішаному циклі.

DMK а в струмівці теж були?

Опубліковано

З бензином все добре, двигун 158 к.с. В знайомого аналогічний двигун, на автоматі. Їсть 11-12.5л по місту. Прогрівається все добре

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...