Перейти до змісту

Шукаю НОРМАЛЬНОГО газовщика

DMK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

Шукаю НОРМАЛЬНОГО, адекватного газовщика, хто дійсно візьметься за мою проблему. До кого не приїду - всі просто не хочуть щось робити.

Опубліковано

Їх декілька. Перша - це те , що у мене розхід більше потрібного. У друзів на такому ж моторі, при такому ж обладнанні - на 4-5л меньше.

Друга - в салоні є запах газу час від часу, та при перемиканні на газ.

Опубліковано

Навряд чи в мембрані справа.

Ця проблема була з самого початку встановлення ГБО.

Можливо проблема в варіаторі... Не правильно виставлені кути

Опубліковано

В середньому вони виїжджують 120-130 тис.км, або здихають від старості, мав через неї подібні симптоми (було ГБО євро 2).

Є хлопаки в Гіркій полонці, але я наскільки знаю вони більше по Євро 4 виступають.

Також є фірма на Ківерцівській, там колись мені дуже допомогли з перерозходом, правда їх треба задовбувати (заїжджати кілька разів).

А ще знайомий розказував про хлопаку в Струмівці, є його візитка в машині, можу завтра написати його дані.

Яка ситуація з бензином????

Опубліковано

:0137: Як на мене- то це видурювання грошей з людей... Відкатав на Део Сенсі 350 тис. з ГБО і прекрасно обходився без варіатора та спеціальних свічок для газу (зменшені зазори, 2 або 4 пелюстки).

Доречі, може бути брак самої установки, було таке. Газовики поміняли по гарантії. Вам би теж звернутися до них, хай поставлять запасний редуктор.

Опубліковано

Для початку, щоб нормально їздити на газі, машина має нормально їздить на бензині. Може проблема і не в газі.

Опубліковано

У мене також ніби перерозхід як я думав. Авто бере 15-13 літрів пропана по місту. У мене двигун 2 літра і у знайомих також 2 літра, тільки у них розхід 10. Як виявилося у них 90-100 к.с, а у мене 125 к.с. можливо Ваш двигун так і повинен брати газ ? У Вас редуктор добре прогріваэться ?

Опубліковано

З бензином все добре, двигун 158 к.с. В знайомого аналогічний двигун, на автоматі. Їсть 11-12.5л по місту. Прогрівається все добре

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...