Перейти до змісту

шукаю досвідченого технолога з фарбування деревини

woodwork

Рекомендовані повідомлення

Потрібно удосконалити процес покраски на виробництві. Мова йде про екологічні фарби (акрилові) на водяній основі. Проблема у підборі матеріалу та послідовності його нанесення.

Буду вдячний за будь-яку допомогу та інформацію.

П.С. Потрібні не продавці-теоретики, котрі не бачили своєї фарби в роботі і хочуть впарити чим побільше чого небуть (прочитавши текст на банці), а практики з досвідом, котрі чітко знають що до чого, як та чому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

актуально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще шукаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Що професіонали скінчились?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
  • 1 місяць потому...

Ще шукаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Не знаю чи знайдеш когось. Акрилові водні фарби, це відносно новий продукт, досвідчені технологи, якщо і є такі в місті, на цьому заробляють гроші. Найкраще це пробувати самому, експерименти, експерименти, і ще раз експерименти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю чи знайдеш когось. Акрилові водні фарби, це відносно новий продукт, досвідчені технологи, якщо і є такі в місті, на цьому заробляють гроші. Найкраще це пробувати самому, експерименти, експерименти, і ще раз експерименти.

Ну як нові, ми ними вже зо 4роки фарбуємо, все норм, просто в акрила є певні недоліки порівняно з іншими основами - вони надто сильно підіймають ворс, структурують поверхню тощо. Фокус заключається у покритті деревини неакріловим матеріалом (бютджетним) на який би легко лягав акріловий слой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Ще шукаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...

Ще шукаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...