Dtox Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 20:37 #1 Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 20:37 Виникла проблема! ноутбук Lenovo b560 лежав на пледі (з вимкненим спячим режимом) з запущеним браузером, та випадково прикритим отвором для відводу повітря, пролежав близько 5 годин, врезультаті чого пропала підсвідка, а екран робить. Питання що могло згоріти, вартість роботи, чи можлива заміна власними силами, Буду вдячний за відповіді!
Kompolom Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 21:35 #2 Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 21:35 Міні мануал http://tehnosistems.ru/neispravnosti-noutbuka/podsvetka-matricy-neispraven-invertor-noutbuka-ili-lampa-podsvetki-ccfl/з найпростішого: пошевели шлейф матриці І оглянь чи все візуально ціле. Я не думаю що ноут перегрівся(ну ливлячись коли його чистили звичайно) да і якщо перегрівся то і наслідки гірші б були. Швидше діло в шлейфі. Ну чи інвертор матриці(дивлячись яка у вас матриця).
OlegSkull Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 21:35 #3 Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 21:35 почитай..http://remont-laptops.ru/podsvetka-ekrana-notebooka.html Своїми силами навряд зможеш, хоча якщо маєш набір потрібних навичок та інструментів...
Yuraul Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 06:40 #4 Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 06:40 Краще занести спеціалістам на діагностику.Логічного зв'зку між лежанням і тим, що пропала підсвітка, не бачу.І, бажано, таким спеціалістам, які не беруться проводити діагностику по інтернету.
Kompolom Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 06:59 #5 Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 06:59 Yuraul, тобто ви нятакаєте на не компетентність спеціаліста через ье що він дав посилання з інтернету??? То може автору свою статю написати, потратити купу часу, і ця стаття вже ж буде така сама. Значить якщо борщ приготований французьким шеф_поваром по рецепту з інтернету то він неякісний...? Логіки 0
volker78 Опубліковано 12 Лютого, 2015 в 07:07 #6 Опубліковано 12 Лютого, 2015 в 07:07 тобто ви нятакаєте на не компетентність спеціаліста1. В В560 лед-підсвітка, а ссилка про інверотор і лампу2. погугливши "В560 нет подсветки" знаходимио дві "типовухи" - шлейф (тут вгадав) або КЗ на платі, ну і може бути 3-й варіант.3. твій нікнейм сам говорить про "компетентність"
Yuraul Опубліковано 12 Лютого, 2015 в 08:45 #7 Опубліковано 12 Лютого, 2015 в 08:45 Kompolom, якби автор написав, що у нього якесь леново ж555 і не стартує, а ти написав би, що там відвал моста, то я навіть не відписувався б у цій темі, бо питання на 90% було б вичерпано. Далі тільки жива діагностика.А коли некомпетентна людина полізе розбирати ноутбук чи до матриці, дуже висока ймовірність, що вона щось зламає і тільки зробить гірше. Якщо майстер цього не розуміє, то він некомпетентний, навіть якщо він уміє збирати трансформатор Тесли одним пальцем лівої ноги із закритими очима з чотирьох сірників. Логіка автора і наявність цієї теми на борді свідчить про те, що у ТС небагато досвіду у ремонті ноутбуків.Тому я не розумію таких майстрів і таких порад.
Dtox Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 19:32 Автор #8 Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 19:32 Kompolom, якби автор написав, що у нього якесь леново ж555 і не стартує, а ти написав би, що там відвал моста, то я навіть не відписувався б у цій темі, бо питання на 90% було б вичерпано. Далі тільки жива діагностика.А коли некомпетентна людина полізе розбирати ноутбук чи до матриці, дуже висока ймовірність, що вона щось зламає і тільки зробить гірше. Якщо майстер цього не розуміє, то він некомпетентний, навіть якщо він уміє збирати трансформатор Тесли одним пальцем лівої ноги із закритими очима з чотирьох сірників. Логіка автора і наявність цієї теми на борді свідчить про те, що у ТС небагато досвіду у ремонті ноутбуків.Тому я не розумію таких майстрів і таких порад.сам розбирав ноут неоднарозово чистив від пилу,все працювало гуд. Начитавшись порад все таки заніс в сервіс і вже через день ,до мене перезвонили спеціалісти сказали що, виникло коротке замикання і ноут вже невмикається... Ось такі майстри в сервісах...та ще купу негативних емоцій я притримаю при собі...
Factory Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 21:32 #9 Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 21:32 Kompolom, якби автор написав, що у нього якесь леново ж555 і не стартує, а ти написав би, що там відвал моста, то я навіть не відписувався б у цій темі, бо питання на 90% було б вичерпано. Далі тільки жива діагностика. А коли некомпетентна людина полізе розбирати ноутбук чи до матриці, дуже висока ймовірність, що вона щось зламає і тільки зробить гірше. Якщо майстер цього не розуміє, то він некомпетентний, навіть якщо він уміє збирати трансформатор Тесли одним пальцем лівої ноги із закритими очима з чотирьох сірників. Логіка автора і наявність цієї теми на борді свідчить про те, що у ТС небагато досвіду у ремонті ноутбуків. Тому я не розумію таких майстрів і таких порад. сам розбирав ноут неоднарозово чистив від пилу,все працювало гуд. Начитавшись порад все таки заніс в сервіс і вже через день ,до мене перезвонили спеціалісти сказали що, виникло коротке замикання і ноут вже невмикається... Ось такі майстри в сервісах...та ще купу негативних емоцій я притримаю при собі... перш ніж нести тре було відписати як мінімум двом порадникам у цій темі бо вони таки специ і поради дають правильні, з власної практики знаю як роблять, тому перш ніж віддати в ремонт йде розвідка по всіх фронтах а тоді ремонт
CompService Опубліковано 23 Лютого, 2015 в 00:25 #10 Опубліковано 23 Лютого, 2015 в 00:25 виникло коротке замикання і ноут вже невмикаєтьсяКЗ шукати простiше простого :-)Найгiрший варiант - це коли комп працюе, але нестабiльно, т.е. несправнiсть виникае 1-2 рази в тиждень, при рiзних обставинах.
Factory Опубліковано 23 Лютого, 2015 в 17:57 #11 Опубліковано 23 Лютого, 2015 в 17:57 виникло коротке замикання і ноут вже невмикаєтьсяКЗ шукати простiше простого :-)Найгiрший варiант - це коли комп працюе, але нестабiльно, т.е. несправнiсть виникае 1-2 рази в тиждень, при рiзних обставинах.наскільки мені відомо то це плаваюча несправність, з такими важко справлятись бо багато часу йде на пошук
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.