Перейти до змісту

Lenovo b560 підсвітка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникла проблема! ноутбук Lenovo b560 лежав на пледі (з вимкненим спячим режимом) з запущеним браузером, та випадково прикритим отвором для відводу повітря, пролежав близько 5 годин, врезультаті чого пропала підсвідка, а екран робить. Питання що могло згоріти, вартість роботи, чи можлива заміна власними силами, Буду вдячний за відповіді!

Опубліковано

Міні мануал http://tehnosistems.ru/neispravnosti-noutbuka/podsvetka-matricy-neispraven-invertor-noutbuka-ili-lampa-podsvetki-ccfl/

з найпростішого: пошевели шлейф матриці І оглянь чи все візуально ціле. Я не думаю що ноут перегрівся(ну ливлячись коли його чистили звичайно) да і якщо перегрівся то і наслідки гірші б були. Швидше діло в шлейфі. Ну чи інвертор матриці(дивлячись яка у вас матриця).

Опубліковано

Краще занести спеціалістам на діагностику.

Логічного зв'зку між лежанням і тим, що пропала підсвітка, не бачу.

І, бажано, таким спеціалістам, які не беруться проводити діагностику по інтернету.

Опубліковано

Yuraul, тобто ви нятакаєте на не компетентність спеціаліста через ье що він дав посилання з інтернету??? То може автору свою статю написати, потратити купу часу, і ця стаття вже ж буде така сама. Значить якщо борщ приготований французьким шеф_поваром по рецепту з інтернету то він неякісний...? Логіки 0

Опубліковано

тобто ви нятакаєте на не компетентність спеціаліста

1. В В560 лед-підсвітка, а ссилка про інверотор і лампу

2. погугливши "В560 нет подсветки" знаходимио дві "типовухи" - шлейф (тут вгадав) або КЗ на платі, ну і може бути 3-й варіант.

3. твій нікнейм сам говорить про "компетентність"

Опубліковано

Kompolom, якби автор написав, що у нього якесь леново ж555 і не стартує, а ти написав би, що там відвал моста, то я навіть не відписувався б у цій темі, бо питання на 90% було б вичерпано. Далі тільки жива діагностика.

А коли некомпетентна людина полізе розбирати ноутбук чи до матриці, дуже висока ймовірність, що вона щось зламає і тільки зробить гірше. Якщо майстер цього не розуміє, то він некомпетентний, навіть якщо він уміє збирати трансформатор Тесли одним пальцем лівої ноги із закритими очима з чотирьох сірників. Логіка автора і наявність цієї теми на борді свідчить про те, що у ТС небагато досвіду у ремонті ноутбуків.

Тому я не розумію таких майстрів і таких порад.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Kompolom, якби автор написав, що у нього якесь леново ж555 і не стартує, а ти написав би, що там відвал моста, то я навіть не відписувався б у цій темі, бо питання на 90% було б вичерпано. Далі тільки жива діагностика.

А коли некомпетентна людина полізе розбирати ноутбук чи до матриці, дуже висока ймовірність, що вона щось зламає і тільки зробить гірше. Якщо майстер цього не розуміє, то він некомпетентний, навіть якщо він уміє збирати трансформатор Тесли одним пальцем лівої ноги із закритими очима з чотирьох сірників. Логіка автора і наявність цієї теми на борді свідчить про те, що у ТС небагато досвіду у ремонті ноутбуків.

сам розбирав ноут неоднарозово чистив від пилу,все працювало гуд. Начитавшись порад все таки заніс в сервіс і вже через день ,до мене перезвонили спеціалісти сказали що, виникло коротке замикання і ноут вже невмикається... Ось такі майстри в сервісах...та ще купу негативних емоцій я притримаю при собі...

Опубліковано

сам розбирав ноут неоднарозово чистив від пилу,все працювало гуд. Начитавшись порад все таки заніс в сервіс і вже через день ,до мене перезвонили спеціалісти сказали що, виникло коротке замикання і ноут вже невмикається... Ось такі майстри в сервісах...та ще купу негативних емоцій я притримаю при собі...

перш ніж нести тре було відписати як мінімум двом порадникам у цій темі бо вони таки специ і поради дають правильні,

з власної практики знаю як роблять, тому перш ніж віддати в ремонт йде розвідка по всіх фронтах а тоді ремонт :)

Опубліковано

виникло коротке замикання і ноут вже невмикається

КЗ шукати простiше простого :-)

Найгiрший варiант - це коли комп працюе, але нестабiльно, т.е. несправнiсть виникае 1-2 рази в тиждень, при рiзних обставинах.

Опубліковано

виникло коротке замикання і ноут вже невмикається

КЗ шукати простiше простого :-)

Найгiрший варiант - це коли комп працюе, але нестабiльно, т.е. несправнiсть виникае 1-2 рази в тиждень, при рiзних обставинах.

наскільки мені відомо то це плаваюча несправність, з такими важко справлятись бо багато часу йде на пошук

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...