Перейти до змісту

Материнка не видит видеокарту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго времени суток!

Столкнулся с такой проблемой:

Вкратце - есть два ПК, в каждом установлены дискретное видио, проблема в следующем - Видеокарту Radeon не видит первый ПК (нет изображения, пищит микрофон мат.платы) на втором ПК все нормально с этой-же картой, а карта Nvidia работает на обоих ПК без проблем.

В чем может быть причина?

Опубліковано

Видеокарту Radeon не видит ПК

карта Nvidia работает на обоих ПК без проблем

В чем может быть причина?

Відповідь очевидна - Радеон. В ньому й проблема :)

А якщо серйозно, то оновіть БІОС ,як було сказано ,якщо не допоможе - то протріть контакти роз'ма на карті гумкою, для стирання простого олівця. І спробуйте ще раз.

Опубліковано

А якщо серйозно, то оновіть БІОС ,як було сказано ,якщо не допоможе - то протріть контакти роз'ма на карті гумкою, для стирання простого олівця. І спробуйте ще раз.

Результат нулевой, обновил биос (M2N BIOS 0902 Fix certain graphic cards may not be detected.,) та же картина :_29:
Опубліковано

:_29:

Поиграйся настройками для шины PCI-E, попробуй поменять блок питания..может поможет

P.S:

Чисто из любопытства вопрос, зачем менять видеокарты местами?

Опубліковано

:_29:

Поиграйся настройками для шины PCI-E, попробуй поменять блок питания..может поможет

P.S:

Чисто из любопытства вопрос, зачем менять видеокарты местами?

1 - Чего я только уже не делал :0157:

2 - Один с двух ПК мой, второй нет.

Опубліковано

Не мучтесь, хлопцi, ставте вiдео, яке працюе.

Було в мене кiлька подiбних випадкiв: чипсет NVidia не бачив вiдео ATI або навпаки. Post-карта IC80 показувала код 0026, PAR i FRAME.

Що я тiльки не робив: i бiос оновлював, i ретельно всi напруги вивчав осцилографом, i вольт-модинг робив (пiдстроював напруги на СМ i PCI-E) - нiчого не допомагало.

В одному з перших випадкiв навiть чипсети мiняв мiсцями з гарантовано робочоi материнки на проблемну (вчився реболити). Тодi навiть кожну лiнiю видзвонював з PCI-E до СМ.

Опубліковано

Не мучтесь, хлопцi, ставте вiдео, яке працюе.

Було в мене кiлька подiбних випадкiв: чипсет NVidia не бачив вiдео ATI або навпаки. Post-карта IC80 показувала код 0026, PAR i FRAME.

Що я тiльки не робив: i бiос оновлював, i ретельно всi напруги вивчав осцилографом, i вольт-модинг робив (пiдстроював напруги на СМ i PCI-E) - нiчого не допомагало.

В одному з перших випадкiв навiть чипсети мiняв мiсцями з гарантовано робочоi материнки на проблемну (вчився реболити). Тодi навiть кожну лiнiю видзвонював з PCI-E до СМ.

:0159: я так понимаю - не судьба, проще поставить то что видит мат.плата, а не то что я хочу, печаль.
Опубліковано

проще поставить то что видит мат.плата

Саме так.

Деякi компи, в яких я розмiняв "навхрест" вiдеокарти - ще досi працюють (вже пару рокiв, у мене кiлька компiв 24/7).... З одного з них зараз пишу.

I, головне, не визначити - чи то вiдяха глюкнула, чи материнка, менi не вдалось: вiдяшка працювала в багатьох компах (переставляв для тесту), в мiй комп я вставляв багато вiдеокарт (теж для тесту) - все працюе :-)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...