VitaliyS Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 21:42 Поділитися #1 Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 21:42 Вітаю! В зв'язку з останнім "авралом" по заправці картриджа вирішив купити новий, щоб був прозапас. Вирішив трохи з'єкономити і придивляюся до "нерідних" а так званих сумісних. Якщо конкретно до "ColorWay " http://rozetka.com.ua/colorway_canon_c725m_lpb6000_mf3010/p453109/ Чи може хтось і щось конкретне підказати - варто чи ні економити? Різниця з оригінальним гривень 320- 350 Принтер Canon LBP6000 Десь читав що може такий картридж ( писалося взагалі про сумісні картриджі) неякісно друкувати, чи перезаправити вдастся раз чи два... Відгуки в інтернет магазинах суперечливі і зводятся до висновку: "як повезе" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Grekus Опубліковано 4 Лютого, 2015 в 07:28 Поділитися #2 Опубліковано 4 Лютого, 2015 в 07:28 На мене то краще або нев тоне від ввм, або катун. Но колорвей ні. Він через пару заправок розлітаеться. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yuraul Опубліковано 4 Лютого, 2015 в 07:37 Поділитися #3 Опубліковано 4 Лютого, 2015 в 07:37 Краще купити першопроходець. Якщо цікавить, пиши в приват.А сумісні картриджі справді дуже низької якості. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bodiav Опубліковано 4 Лютого, 2015 в 09:29 Поділитися #4 Опубліковано 4 Лютого, 2015 в 09:29 Підтверджую, першопрохідний буде набагато краще ніж всякі так колорвеї і катуни.Оригінал при нормальному догляді проходить 30 і більше заправок, тільки фотіки міняти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VitaliyS Опубліковано 4 Лютого, 2015 в 16:46 Автор Поділитися #5 Опубліковано 4 Лютого, 2015 в 16:46 Дякую! Добре що запитав перед покупкою Тоді поки відкладу покупку бо ще не знаю який слідуючий принтер візьму а до старого принтера якось боязно купляти ще один новий картридж. А вдруг мій теперішній принтер не "протяне" і місяця - вже трохи відслужив. Тому й думав щось недороге з картриджів купити , щоб не жаліти якщо стане непотрібен Поки пошукаю місця де можна швидко заправляти картриж... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.