Перейти до змісту

Куплю мониторы от 16 дюймов и больше

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Можу запропонувати

lg1953 (стан нового) - 45 у.о.

medion md41079eb - 40 у.о.

Якщо ціни влаштовують - пишіть у приват.

Опубліковано

Можу запропонувати

я звичайно розумію шо нові дорого но за бв 40баксів(шеб по 8 грн) то нормально но з теперішнім то за багато. я 19 віддаю максимум по 600-650грн в ідеалі.

Опубліковано

mihavolvol, ви шановний, як Путін, говорите одне, а робите зворотнє. Глянув навманя ваші продажі - знайшов вінт 80 гб за 300 грн, ну дуже дешево. Привезіть чоловіку 10 монів по 600грн він буде щасливий. Lg я купував новим за 96 у.о., порахуйте знижку у % за б/у. 40*8=320 грн за 19" монітор дуже рідко зустрічалась така ціна на борді, зазвичай було 400 грн, що еквівалентно 50 у.о. Проте, що ціна висока не заперечую, але це всього навсього пропозиція, а не примус до купівлі. Від того, що долар виріс, навряд чи ціни підуть вниз, навіть в у.о.

Опубліковано

mihavolvol, ви шановний, як Путін, говорите одне, а робите зворотнє. Глянув навманя ваші продажі - знайшов вінт 80 гб за 300 грн, ну дуже дешево. Привезіть чоловіку 10 монів по 600грн він буде щасливий. Lg я купував новим за 96 у.о., порахуйте знижку у % за б/у. 40*8=320 грн за 19" монітор дуже рідко зустрічалась така ціна на борді, зазвичай було 400 грн, що еквівалентно 50 у.о. Проте, що ціна висока не заперечую, але це всього навсього пропозиція, а не примус до купівлі. Від того, що долар виріс, навряд чи ціни підуть вниз, навіть в у.о.

на рахунок вінта то це дифіцит. а таке як монітор то хоть жопою жуй. до речі я недавно продав 24 в ідеалі за 1600 грн а дехто на форумі продавав 22 за 1700. тому я адекватно реагую на курс і платоспроможність людей(зарплати вних не в баксах і в гривні їм теж не підняли відповідно до курсу) тому ціну не піднімаю(просто менше зароблю чого і вам бажаю).

Опубліковано

на рахунок вінта то це дифіцит. а таке як монітор то хоть жопою жуй.

Якби не жували, то зараз могли б запропонувати, а не тільки бла-бла-бла... відверто кажучи ні в одній вашій діючій пропозиції не бачу і натяку на благодійність, адекватність і "платоспроможність"....
Опубліковано

Можу запропонувати

За lg1953 (стан нового) - 45 у.о могу предложить 800 грн

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...