derofin Опубліковано 22 Січня, 2015 в 17:35 #1 Опубліковано 22 Січня, 2015 в 17:35 Власне, захотілось навчитись готувати смачну піцу. На мою думку, дуже смачну піцу готують у піцерії "Тарантела". Можливо хтось розуміється, яке тісто вони використовують? І ще цікавить пекучий оранжевий соус.
Student91 Опубліковано 22 Січня, 2015 в 17:40 #2 Опубліковано 22 Січня, 2015 в 17:40 в тарантелі смачна піцца?А ви ще десь були крім тарантели?
derofin Опубліковано 22 Січня, 2015 в 17:58 Автор #3 Опубліковано 22 Січня, 2015 в 17:58 "О вкусах не спорят", актуально
Student91 Опубліковано 22 Січня, 2015 в 18:02 #4 Опубліковано 22 Січня, 2015 в 18:02 "О вкусах не спорят", актуально Я вибачаюсь. Я не хотів вас образити,але тарантела на мій погляд піцерія під пивко=) В нас є піцерій штук 20 напевно.Хоча мені особисто подобається готувати піццу власноруч. НА рахунок соуса є безліч варіантів. Коли немає помідорів я беру кетчук ,гірчицю ,оливкову олію, італійські трави ,сіль ,цукор і трохи води.
Tarzanych Опубліковано 22 Січня, 2015 в 18:03 #5 Опубліковано 22 Січня, 2015 в 18:03 Student91, соус, я так розумію - гостра олійка
Student91 Опубліковано 22 Січня, 2015 в 18:04 #6 Опубліковано 22 Січня, 2015 в 18:04 Ще на рахунок тіста можу вам порадити.мука дріжді цукор сіль оливкова олія тепла вода.Student91, соус, я так розумію - гостра олійкаЯ не так зрозумів...
fenmix Опубліковано 22 Січня, 2015 в 18:17 #7 Опубліковано 22 Січня, 2015 в 18:17 Піца на сковорідці з муки, яєць, сметани і ковбаски з сиром та майонезом - наше всьо)
bagsss Опубліковано 22 Січня, 2015 в 19:35 #8 Опубліковано 22 Січня, 2015 в 19:35 Власне, захотілось навчитись готувати смачну піцу. На мою думку, дуже смачну піцу готують у піцерії "Тарантела". Можливо хтось розуміється, яке тісто вони використовують? І ще цікавить пекучий оранжевий соус.теж колись захотілось зробити "пекучий оранжевий соус" - в неті купа різних рецептів:https://www.google.c...VKvyEse7PdP1gQghttp://jjrecepty.ru/...romatnoe-maslo/найпростіший це кинути кільки перців "чілі" в оливкову олію(пр. 2-3 шт на 250мл)і дати настоятись 1-1,5 місяцятісто теж:https://www.google.c...=тісто для піциТонка основа для піци:175 гр борошна1 / 4 ч л солі1 ч л сухих дріжджів125 мл теплої води1 ст л оливкової оліїПишна основа:300 гр борошна1 / 2 ч л соли6 гр сухих дріжджів225 мл теплої води2 ст л оливкової олії
derofin Опубліковано 22 Січня, 2015 в 22:56 Автор #9 Опубліковано 22 Січня, 2015 в 22:56 Власне, захотілось навчитись готувати смачну піцу. На мою думку, дуже смачну піцу готують у піцерії "Тарантела". Можливо хтось розуміється, яке тісто вони використовують? І ще цікавить пекучий оранжевий соус. теж колись захотілось зробити "пекучий оранжевий соус" - в неті купа різних рецептів: https://www.google.c...VKvyEse7PdP1gQg http://jjrecepty.ru/...romatnoe-maslo/ найпростіший це кинути кільки перців "чілі" в оливкову олію(пр. 2-3 шт на 250мл) і дати настоятись 1-1,5 місяця тісто теж: https://www.google.c...=тісто для піци Тонка основа для піци: 175 гр борошна 1 / 4 ч л солі 1 ч л сухих дріжджів 125 мл теплої води 1 ст л оливкової олії Пишна основа: 300 гр борошна 1 / 2 ч л соли 6 гр сухих дріжджів 225 мл теплої води 2 ст л оливкової олії дякую за силку на гостру олійку, думав якось скоріше вона робиться, за рецепт тонкого тіста спасибі) "О вкусах не спорят", актуально тарантела на мій погляд піцерія під пивко=) згідний з вами
Lena13 Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 08:22 #10 Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 08:22 Я вважаю ,що в Тарантеллі дуже смачна піцца, а соус-просто ульот)))Хоча мені смачно ще в кафе Базиліку)
derofin Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 17:59 Автор #11 Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 17:59 Я вважаю ,що в Тарантеллі дуже смачна піцца, а соус-просто ульот))) Хоча мені смачно ще в кафе Базиліку) Я радий, що хоча б ви розділяєте мої смаки
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.