Перейти до змісту

Продам 8ядерний ПК i7/8Gb ОЗУ/Game video/SSD+Hdd 1Tb/DvD-RW

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

SAM_2594_800.jpgi.gif

SAM_2640_800.jpgi.gif

SAM_2603.jpgi.gifSAM_2621_500.jpgi.gif

SAM_2665_800.jpgi.gif

Bezymianlllnyi_800.jpgi.gif

Bezymianapapnyi_800.jpgi.gif

Характеристика ПК:

Процесор 8 потоковий Intel Core i7-860, 2933 MHz ціна за материнку + процесор =3500грн

Материнська плата Asus P7P55D Pro (2 PCI, 2 PCI-E x1, 3 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, LAN)

Оперативна пам'ять 8Гб DDR3-1333

DIMM1: Hynix HMT325U6BFR8C-H9 2 ГБ DDR3 =320грн

DIMM2: Kingston khx1800c8d3/2g 2 ГБ DDR3 =350грн

DIMM3: NCP NCPH8AUDR-13MA8 2 ГБ DDR3 =320грн

DIMM4: Kingston khx1800c8d3/2g 2 ГБ DDR3 =350грн

Відеокарта Sapphire HD4870 TOXIC 512MB/256bit GDDR5 потужна і холодна (макс темп 71С), хоча не тиха при навантаженні=890грн

Жорсткі диски:

SSD HDD 1 KINGSTON SSDNow V+200 SVP200S37A60G (60 ГБ, SATA-III) не потребує опису=600грн

HDD 2 Western Digital Black 1 TB WD1001FALS-00J7B1 (1000 ГБ, 7200 RPM) стан нового =800грн

Привод HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B все пише і читає=70грн

Живлення Aerocool VP-650 650Вт в користуванні менше року, але коробки і гарантійка не збереглась =750грн

Корпус брендовий, дуже важкий, з двома 12см додатковими вентиляторами регулюються на передній панелі, спереду звук і 4 USB+ картрідер, дисплей + датчик температури, підсвітка кнопок.

Стан на фото -обвів червоним маркером нюанси: дірочка заклеєна наклейкою, також відломані 2 з 3 завісів на передню панель, крім цих нюансів стан корпусу загалом не поганий= 350грн

Ціна по комплектуючих на системний блок 8300грн, звичайно значний торг

Проблем в роботі ПК немає, дам час на перевірку

Можливий продаж по комплектуючих, після того, як буде достатня кількість бажаючих дерибану

Встановлено Windows 7 64, всі необхідні програми та драйвери.

Зв'язок O6644O8666 або пишіть повідомленням

Опубліковано

DIMM1: Hynix HMT325U6BFR8C-H9 2 ГБ DDR3 =320грн

В резерв

Опубліковано

Поки є бажаючі на:

Оперативна пам'ять 8Гб DDR3-1333

SSD HDD 1 KINGSTON SSDNow V+200 SVP200S37A60G (60 ГБ, SATA-III) не потребує опису=600грн

Корпус брендовий

До неділі пробую продати весь системний блок, після починаю дерибан. Тому прохання "заберу завтра" поки що не доцільні.

При дерибані перевага в продажі надається покупція, які беруть 2 і більше комплектуючих в одні руки.

Zheny@

Соррі.

Не вводьте людей в оману. Він має 4 ядра (проц) але 8 потоків.

По тестам >= Core 2 quad q9550 = Xeon E5440

отак.

Ви самі тести проводили, чи вам хочеться вірити в те, що вони однакові по продуктивності??? Тоді почитайте http://www.cpu-world.com/Compare/583/Intel_Core_2_Quad_Q9550_vs_Intel_Core_i7_i7-860.html

загалом i7 860 продуктивніший за ваш Core_2_Quad_Q9550 на 43%, а в задачах, які активно використовують пам'ять - на 94%

Щодо Xeon E5440 http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-E5440-vs-Intel-Core-i7-860 на майже 10% i7 теж кращий при багатопотокових задачах.

Ваші аналоги зовсім не кращі за цей i7 процесор, хіба що за ціною.

На рахунок 8 ядер, то вся необхідна інформація є на скрінах що я зробив, а реальні вони, чи віртуальні я не писав.

PS той, хто купує, знає що це за процесор і його всі показники.

Опубліковано
Тому прохання "заберу завтра" поки що не доцільні.

По-перше, це не прохання. а стверждення, що можу купити завтра. Я не прошу і просити не буду щось мені там продавати(в даному випадку SSD).

Можливий продаж по комплектуючих, після того, як буде достатня кількість бажаючих дерибану

По-друге, Достатня кількість - то як? Для когось 1-2-3 людини то вже добре... А тут як у ВР....

]При дерибані перевага в продажі надається покупція, які беруть 2 і більше комплектуючих в одні руки.

От тут я вже випав повністю. Це що за брєд??? Це тіпа я хочу ссд, а Вася Пупкін ДДР+корпус та і не проти ще би ССД???.... Продавець ти оприділись в своїй продажі. Ібо нема чого взагалі цін писати та і оголошення-/тему створювати.

П,С. От точно знаю що в тяжкій покупці/продажі техніка працює погано, тому такого ССД вже не хочу. Удачі. Наступний в черзі Artem!

Опубліковано

myhajlyk

По-перше, це не прохання. а стверждення, що можу купити завтра. Я не прошу і просити не буду щось мені там продавати(в даному випадку SSD).

Ніхто тебе не просить купляти в даному випадку ссд!

По-друге, Достатня кількість - то як? Для когось 1-2-3 людини то вже добре... А тут як у ВР....

достатня кількість - це коли я вважатиму, що можу почати продавати по комплектуючих.

якби я написав, що продаю комп'ютерні запчастини, тоді м би міг купити в той день коли ти забажав,

]От тут я вже випав повністю. Це що за брєд??? Це тіпа я хочу ссд, а Вася Пупкін ДДР+корпус та і не проти ще би ССД???.... Продавець ти оприділись в своїй продажі. Ібо нема чого взагалі цін писати та і оголошення-/тему створювати.

Ціни написані для визначення загальної ціни системного блоку, щоб ти не казав, чого так дешево чи дорого за весь системний.

Так, якщо Пупкін захоче 3 деталі, то я продам йому три деталі і мені без різниці чи ти перший написав, так як такі як ти в день коли домовились про купівлю зазвичай кажуть ''я передумав, або гроші потратив''. Це оголошення виставлено ще на декількох сайтах і тому хто перший купив - ''того і тапки''.

]П,С. От точно знаю що в тяжкій покупці/продажі техніка працює погано, тому такого ССД вже не хочу. Удачі. Наступний в черзі Artem!

Моя техніка працює завжди чудово, тому що перед продажем перевірена і завжди дається час на тестування, а от якщо проблема в твоєму несприйнятті оголошення, то є сусідні теми з кращими умовами і цінами.

PS це оголошення виставлено ще на декількох сайтах і форумах, тому якщо покупка йдеться про весь системний блок, можу ставити в резерв і чергу по першості заявки, але коли 5 покупців з різних сайтів і в практично однаковий час мають бажання купити якусь деталь, не можу резервувати чи ставити в чергу. Тому вибачайте!

Системний блок в резерві до завтра!

Опубліковано

А вот насчёт фразы " Моя техніка працює завжди чудово " я-бы поспорил ! Вспомните топик с Вашим неудачным разгоном !

Опубліковано

А вот насчёт фразы " Моя техніка працює завжди чудово " я-бы поспорил ! Вспомните топик http://board.lutsk.u...entry1053211329 с Вашим неудачным разгоном !

Після розгону процесора було здійснено тести, що зображені на скрінах, це доводить, що пк працював стабільно. Після продажу в покупця почались якісь проблеми з тестом смарту. Після збивання біосу до стандартних значень пк за словами користувача почав проходити цей тест.

PS покупець попри цей нюанс залишивсь повністю задоволений покупкою і повернень не було.

Опубліковано

Ви самі тести проводили, чи вам хочеться вірити в те, що вони однакові по продуктивності???

Я не сказав, що вони однакові, я сказав, що і7 більше-дорівнює q9550, і привів результати тесту усім відомого сайту. Якому варто вірити!

Я тестів не проводив, як і ви, хоча знову ж таки чужі тести виклали.

Тоді почитайте http://www.cpu-world..._i7_i7-860.html

Щодо Xeon E5440 http://cpuboss.com/c...tel-Core-i7-860 на майже 10% i7 теж кращий при багатопотокових задачах.

Це речення мене вбило! Чесно. Ви говорите про нібито 8-ядерний проц, порівнюєте його із 4-ядерним, і кажете, що 8-ядерний АЖ на 10% потужніший.

З ваших слів, він мав би бути потужніший на 200%. Але чудес на світі не буває.

Тому переплачувати кілька тисяч грн за сумнівну потужність і тих же 4 ядра (хоч і 8 потоків, які насправді мало що вирішують) я не стану.

Взагаліто, спочатку я написав, що хочу купити мамку і проц, і навіть написав "резерв", але почитавши більше, зрозумів - я мало що виграю.

порівнювати з 775-м сокетом недоцільно

Чому ж? Тоді чому порівнюють АМД АМ3 та 775 сокет - сокети кардинально різні!

Порівнюють процесори, їхню потужність. Хай би навіть він був на Слот1 :) Аби був конкурентним.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...