Перейти до змісту

Купив квиток на Сухішвілі!


vagus

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт.З Св'ятами Вас бордівчани!!! Цікавить власне чому такий продвинутий луцький форум ніколи небуло тем про "Сухішвілі" по моїм підрахункам вони вже 5-й раз у Луцьку а тему про них ніхто не створював! Таке враження що крім комп'ютерних залізяк та покритикувати наших можновладців тут нічого більше не цікавить. Наприклад я вже 3-й раз купив квиткі на балет "Сухішвілі" повірте враження ще ті!!! Раджу один раз відвідати супер-балет. Одна прикрість трохі ціни всетаки кусючі.Цього разу купував квиткі по 350грн.а шо дєлать краса трєбуєт жертв. Для мене це вже як доза....! Дуже рекомендую піти чим скоріше поки ще є дешевші квиткі бо потім будуть напевно тільки по 800грн. Мо трохі не в тому місці створив тему то вже пробачайте та перенесіть її в логічне місце!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

був минулого року на їхньому виступі. але мабуть не найкращий час видався: революція все-таки. Ніколи раніше такого не бачив. При можливості варто сходити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Були, дивились-слухали, перлися. Минулого року після антракту вони станцювали гопак в українських національних костюмах. Очі стали буквально О_О.

Народу дуже сподобалось, просили декілька раз на біс.

Доречі, балет планував тільки один виступ, але через попит на квитки довелось організувати ще два додаткових. Так що хто не встиг той ще має час ^_^

і традиційно

135559652346.png

Всім привіт. Зі святами Вас, бордівчани!!! Цікавить власне чому на такому продвинутому луцькому форумі ніколи небуло тем про "Сухішвілі". По моїм підрахунках вони вже 5-й раз у Луцьку, а тему про них ніхто не створював! Таке враження, що крім комп'ютерних залізяк та покритикувати наших можновладців тут нічого більше не цікавить. Наприклад, я вже 3-й раз купив квитки на балет "Сухішвілі". Повірте, враження ще ті!!! Раджу один раз відвідати супер-балет. Одна прикрість трохи ціни все-таки кусючі. Цього разу купував квитки по 350грн. А шо дєлать краса трєбуєт жертв. Для мене це вже як доза....! Дуже рекомендую піти чим скоріше доки ще є дешевші квитки бо потім будуть, напевно, тільки по 800грн. Мо трохи не в тому місці створив тему то вже пробачайте та перенесіть її в логічне місце!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тойво,а підробок у Сухішвілі не буває???ну,як ласковиймай колись-9 шт на весь ссср одночасно їздив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю як на рахунок підробок! Но вних якщо я не помиляюсь пару сот танцьористів. То в різних містах різні групи виступають.Доречі за з рази що я був то якість виступу відрізнялась.Ну хто попаде перший раз то і так зловить приход(кайф).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Головне зі слів адміна театру гроші будуть повернені з 18-по 19год сьогодні.Будєм пасматрєть!!! Казав що виступ "Сухішвілі" нераніше наступного року! Шкода.... що є то є!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...