Перейти до змісту

Зимові покатушки

prorok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт, соррі, якщо не там створив тему... :0161:Ситуація настуна: в звязку зі зміною транспортного засобу виникла необхідність обкатати\призвичаїтись до нового авта, а саме створити для нього нестандартні ситуації, покидати в занос , покрутити, помурдувати трохи, щоб призвичаїтись до нього та до зимових погодних умов.... річ в наступному... Порадьте де в луцьку чи поруч з містом є майданчик на якому можна безкоштовно чи за символічну плату реалізувати свій задум. буду дуже вдячний за усі поради......

Опубліковано

Біля ЗАГСу є невеличка площадка, в занос входять щодня. Ще є невеличка на території "Наш край", той, що біля "нової лінії"

Опубліковано

ага, ввійшов сьогодні в занос, якби не бордюр то зупинка моя була б дерево!!!

Опубліковано

ТС...Враховуючи погодні умови, такою площадкою завтра буде все місто...

По темі - Епіцентр

Опубліковано

Ми з fedot ом пару зим назад, їздили у Крупу на аеродром - от там є де покататись і в заноси покидати і в снігу позасідати є де, але як зараз там з проїздом невідомо, чи пускають туди чи зачинено - треба питати тих хто має інформацію.

691edc520153.jpg

eafa76caae05.jpg

Опубліковано

Як приємно згадати)))

То точно ) Файно ще було "горбатенького" на літній резині з поля випихати :)

Я, чомусь, думав що це 3 роки назад було, а виявляється, що то ще 2010 рік в останніх числах грудня.

Опубліковано

а в Крупі на аеродромі, яка вартість покататься, може має хто контакти???? буду дуже вдячний

На худий кінець то й біля Нашого Краю на Шевченка можна, але там шлагбаум закритий, то невідомо як на ту площадку потрапити.....

Опубліковано

заїхати на аєродром зараз не просто.... навіть за гроші.

також хочу з товарищами покататись десь по снігу. якщо ти дисциплінований товарищ з головою на плечах то можеш приєднатись. одним більше, одним меньше...

Опубліковано

заїхати на аєродром зараз не просто.... навіть за гроші.

також хочу з товарищами покататись десь по снігу. якщо ти дисциплінований товарищ з головою на плечах то можеш приєднатись. одним більше, одним меньше...

залюбки приєднався б..... коли сплануєш з друзями виїзд то попередь будь-ласка за кілька днів,і номерок для контакту в пп скинь :_02:

• 1 рік потому...
Опубліковано

Хто бажає потренуватися в Крупі на території аеропорту - пишіть в приват

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...