Перейти до змісту

Потрібно виправити диплом

PPArhangel

Рекомендовані повідомлення

Потрібно відсканувати диплом і замінити ініціали на дипломі та зробити кольорову копію.

Проблема в тому що одна людина загубила диплом і їй терміново потрібно до 3 січня копію диплома закордон для працевлаштування на фірму. на відновлення диплому пройде чимало часу. вона попросила в одногрупниці диплом щоб відсканувати диплом та замінити інііали.

диплом радянского зразка без голограмdiplom_o_visshem_sssr_1(1).jpgце приклад диплому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм! Мне кажется, что это подсудное дело? Или я отстал от жизни :) как мне кажется даже подделка своего документа - является подделкой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо за кордон має йти електронна копія відскануйте виправте самі і відправте. Навіть друкувати не треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой там вже так страшно, а людині зірветься нормальна робота, так що я б вже так скептично не ставився, це ж свій документ власний, людина не винна що в нашій державі бюрократія тупоголова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А за кордоном з вами гратися 100 % ніхто не буде, там вам не Україна, що можна дати "лапувку", я мінімум депортація, як максимум, кайданки на руки і до тюрми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой там вже так страшно, а людині зірветься нормальна робота, так що я б вже так скептично не ставився, це ж свій документ власний, людина не винна що в нашій державі бюрократія тупоголова

А как такой вариант? Взять у друга водительские права или техпаспорт, ну там документы на дом/квартиру. Чуток подправить и использовать. Ну просто свои потерял, а нужно срочно. Свои у меня точно есть, я вам честно говорю, мне просто надо срочно. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ще краще одразу сканувати гроші - в мене чесно є, просто вони на карточці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую за фмор. проблему вирішено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...