Перейти до змісту

Потрібна допомога в ремонті планшета Asus TF300

SJSerg30

Рекомендовані повідомлення

Потрібна допомога в ремонті планшета Asus TF300. При включенні планшету екран чорний, але підсвітка екрана є. Андроїд завантажується, відповідні звуки планшет видає. Екран і сенсор не биті.

Хто знається в ремонті планшетів і може вирішити цю проблему , прошу написати мені в приват або зателефонуйте О5О - 583946О .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

було б непогано розказати як так сталось. Тільки от не треба: дитина гралась а воно саме потухло)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dorian, а ти майстер? чи так, побалакати.

а прикинь варіант, він таким попав до нового власника, зарядив його і бац, нема картінки, ага?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, не побалакати, робив такий же. Міняв матрицю, теж не було зображення, хоча з виду ціла, виявилась маленька тріщинка на матриці. Це по-перше. По-друге, хто дав вам право "тикати"? Багато зелені в кармі чи статус паверюзера? Я з вами горілку не пив і повій не .... Та і ймовірно я старше вас, але собі такого не дозволяю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dorian, уяви, але інтернет це таке місце де можуть *о ужас!* і навіть послати, ага? Не треба мене встидати.

по сабжу: екрани у цих моделях на широких, такого плану як в ноутбучних матрицях, а от замки так собі, раджу звернути увагу на цей момент, міг банально вилізти з гнізда, раджу на цей момент звернути увагу.

розбирається просто, інструкція і порядок на ютубі.

asus-pad-infinity-tf700-lcd-flex-cable-back-view.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці не сперечайтесь))

Ситуація слідуюча. В планшеті був тріснуний тач. Але екран був цілий і показував. Купили новий тач и замінили його.матриця приклеєна до тача двохстороннім скочем. Тому відключали шлейф, відклеювали її від старого тача і приклеїли до нового. Незнаю, візуально нічого не пошкоджено. Після цього вилізла ця проблема.

Матриця лед і має стандартний роз"єм 40пін. Пробував підключати матрицю до ноутбука, показує те ж саме - підсвітка світиться і чорний екран. Пробував планшет підключати до матриц 15.6", вони показують білий екран і підсвітка світиться. Це як би нормально, бо планшету матриця не відповідає.

Шукаю матрицю N101ICG-L21 rev 1A або подібну щоб перевірити її з планшетом. Якщо все запрацює, готовий її купити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хтось знає майстра якій візьметься за ремонт ??

Потрібен ремонт планшета заміна тачскріна(екрана),вмикається,все працює крім тачскріна.

Модель ASUS pad ME301T 10

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...