Перейти до змісту

проблема в системі охолодження ноутбука

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

При чистці від пилу ноубука (ноут фірми HP, модель зможу сказати пізніше) виникла така проблема, вентилятор почав гудіти, таке відчуття, що пошкодив крильчатку, але не факт, оскільки до запуску вентилятора ноут видає помилку Internal cooler.... (90B)" читав процю помилку, дляїї усунення рекомендують почистити та змастити вентилятор, все це я зробив, результату не дало

навіть не знаю що робити, допоможіть порадою :0148::_29:

Опубліковано

все це я зробив, результату не дало

допоможіть порадою :0148::_29:

то все від жадібності, не практикуйте її більше і все буде чьотко :) бо виявиться що заплатити спеціалісту за роботу дешевше за купувлю деталей

Опубліковано

При чистці від пилу ноубука (ноут фірми HP, модель зможу сказати пізніше) виникла така проблема, вентилятор почав гудіти, таке відчуття, що пошкодив крильчатку, але не факт, оскільки до запуску вентилятора ноут видає помилку Internal cooler.... (90B)" читав процю помилку, дляїї усунення рекомендують почистити та змастити вентилятор, все це я зробив, результату не дало

гудіти як? Може працює на повній швидкості?
Опубліковано

гудіти як? Може працює на повній швидкості?

ні, вібрує, то мій не перший ноут, просто з таким дефектом зустрічаюсь вперше, але помилку викидає відразу після включення, навіть до запросу входу в біос

ось така біда

http://kompcheb.ru/system-fun-90b-oshibka-pri-zagruzke.html

Опубліковано

там толклм не дивився, на вигляд все в порядку, але сьогодні-завтра треба буде продзвонити

одного разу кулер навіть при нагрузці не хотів стартувати (була температура 80), трішки тіпався

Опубліковано

завтра йду до знакомого , будемо щось мудрити, бо чистив дома, (раніше цим професійно займався, зараз тільки знакомим) нема звідки взяти підстановку

Опубліковано

заніс до знакомого, діагноз- вилетів контроллер вентилятора

треба замінити СО - 360 грн з бюджету, і до-речі, там на вентилятор іде 4 а не 3 проводки

Опубліковано

заніс до знакомого, діагноз- вилетів контроллер вентилятора

треба замінити СО - 360 грн з бюджету, і до-речі, там на вентилятор іде 4 а не 3 проводки

нах міняти со якщо там контроллер здох?

контроллер там транзюк який керується мультіком в ліпшому випадку мікруха,

четвертий пін там якраз і читає мульт тобто там вираховуютьая обороти кулера

точно знайомому носив? не в сц часом, там просто такі відмазки таким як ти)

озвуч модельку повність, гляну шо там схемах мо шо пораджу)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...