Перейти до змісту

Хочу придбати телефон, от тільки не можу визначитися. Допоможіть з вибором ...

Рекомендовані повідомлення

Друзі, вирішив зробити коханій подарунок на Новий Рік у вигляді телефону. От не можу визначитися між Sony Xperia SP або HTC One Х. Підкажіть який з них краще ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Захвичай жінки сприймають беушні подарунки як спосіб зекономити на них.(жінках)

Вилізе потім боком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Захвичай жінки сприймають беушні подарунки як спосіб зекономити на них.(жінках)

Вилізе потім боком.

Справа в тому, що вона і хоче один з цих телефонів, ми обговорювали з нею цю тему. Через це і вирішив їй зробити такий подарунок :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що для жінки найголовніше в телефоні? ІМХО, зовнішній вигляд.

тут я голосую за соні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ото я жлоб відать....свою шоколадом кормити буду. а тут мобіли..золото...смарагди....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Минулого року своїй жінці подарував Sony Xperia j st26i. Радості не було меж. Телефон дійсно гарний і надійний. Для себе придбав Sony Xperia Р. Не можу натішитися. Тому я тільки за соньку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я голосую за нтс сам користувався апаратом цієї фірми дуже сподобалось. найбільш подобається їх фірмовий лаунчер у вигляді сенс. Так що я за НТС ONE X

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справа в тому, що вона і хоче один з цих телефонів, ми обговорювали з нею цю тему. Через це і вирішив їй зробити такий подарунок

Ну по перше подарунок,який обговорювали вже і зовсім не цікавий.Не сюрприз.

По друге тоді вже варто взяти саме той ,який вона хоча і не ламати голову.

По третє, служба і задоволення від цих апаратів буде залежати в першу чергу не від відгуків (тим більше, що тут пишуть не власники, а ті що самі чули відгуки) - а від того як повезе з беушкою.

Хотівши мати хоч якусь впевненість у якості та хорошій історії, треба заплатити трохи більше середньої ціни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...