Перейти до змісту

Луцьк - Київ. Як оптимальніше добратись?

Nenitel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто нещодавно їздив, підкажіть, Яка зараз оптимальна ціна на автобус, і чим для Вас оптимально добиратись до нашої столиці?

Опубліковано

Остання ціна 160 грн, якщо не маєте індивідуального коду. Мені теж так найзручніше, маршрутка їде 5,5 годин в середньому + в Житомирській області зупинка на каву/чай. Правда, в силу поганої погоди останні кілька разів їздила потягом, зручно лише те, що можна прилягти. Решта, як то кажуть, "на любітєля" - з вікон стандартно продуває, в плацкарті люди шастають туди-сюди, приїжджаєш до Києва в 6 ранку сонний і невиспаний, але й квитки дешевші, ніж на "Луцьк-експрес".

Опубліковано

Остання ціна 160 грн, якщо не маєте індивідуального коду. Мені теж так найзручніше, маршрутка їде 5,5 годин в середньому + в Житомирській області зупинка на каву/чай. Правда, в силу поганої погоди останні кілька разів їздила потягом, зручно лише те, що можна прилягти. Решта, як то кажуть, "на любітєля" - з вікон стандартно продуває, в плацкарті люди шастають туди-сюди, приїжджаєш до Києва в 6 ранку сонний і невиспаний, але й квитки дешевші, ніж на "Луцьк-експрес".

ви очевидно не так часто їздите - сидячи в маршрутці, наприклад на 5 місці біля дверей є більше шансів бути обдутим холодним зимовим повітрям ніж у спекотньому вагоні. плюсь конденсат з вікон робить одяг мокрим. щодо шастають - ну це хіба що купивши бокові місця будеш звертати увагу і том не завжди. ціна поїзда в на 30-50% дешевша.

Опубліковано

Удобнее лишь то, что можно лечь... Да это основное преимущество. Спишь, как человек, а не корячишься в автобусе, упираясь коленями в седушку и насилуя поясницу.

Плацкарт - 120 грн, купе - 140 грн. Разница смешная. Берёшь купе - и никто тебе не ходит.

Ложишься головой к дверям - и ничего тебе не дует.

Засыпаешь в 23:00 - просыпаешься в 5:30. Про какое "не высыпаешься" речь?

И не переживаешь о том, что твой водитель заснёт, или что заснёт водитель встречной фуры, или что какой-нибудь дебил на встречку вылетит ;)

Опубліковано

ви очевидно не так часто їздите - сидячи в маршрутці, наприклад на 5 місці біля дверей є більше шансів бути обдутим холодним зимовим повітрям ніж у спекотньому вагоні. плюсь конденсат з вікон робить одяг мокрим. щодо шастають - ну це хіба що купивши бокові місця будеш звертати увагу і том не завжди. ціна поїзда в на 30-50% дешевша.

ой, повірте, що часто) тому знаю, що 5-те місце не варто обирати, а краще, наприклад, 12-те чи 15-те у великому автобусі)

на рахунок шастання чи не шастання - це вже особисті побажання, ну не люблю я такого, тому і не висипаюсь в потязі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...