Перейти до змісту

де купити шнуровий електронагрівач? інкубатор,розсада та ін.

Oli

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Там же i купiть

http://aukro.ua/nagrevatel-shnurovoj-dlya-inkubatora-rassady-i-t-p-i4838776470.html

P.S. Якщо будете замовляти саме в цього продавця - я б докинув би пару лотiв для себе.

Або навпаки можна.

Опубліковано

я б теж одненький взяв

я там два лота надивився, певну буду дзвонити завтра уточняти ціни, якщо хтось буде брати ці нагрівачі пишіть

Опубліковано

я б теж одненький взяв

я там два лота надивився, певну буду дзвонити завтра уточняти ціни, якщо хтось буде брати ці нагрівачі пишіть

взяв би такий нагрівач на пробу

Опубліковано

На жаль, в Луцьку настiльки обмежений асортимент, що я вже давно навiть не запитую форумчан.

Дядьку, давно це як? ви ж лише цього року зареєструвались на борді.

Стосовно нагрівачів, попитайте на ст.Ринку, де електробарахолка, там бувають інколи такі екземпляри... Не виключайте із пошуку olx.

Опубліковано

Дядьку, давно це як? ви ж лише цього року зареєструвались на борді.

"Давно" це дуже давно.

Ще коли до 1000 користувачiв було :-)

Опубліковано

якщо хтось має бажання замовити, давайте якось усі згрупуємось і таки замовимо, бо мені таки потрібні два лота того продавця,

якщо вже на то пішло напишіть мені в лс, та й замовимо шоб не ходити вокруг да около, але полата буде при отриманні, якщо продавець погодиться тоді буде замовлення(краще пререстрахувати свої фінанси)

Опубліковано

як я і писав, одненького я б взяв. Можу кинути тобі гроші на картку, щоб ти збирав суму

ну тоді вже нас троє буде, але там чьотко сказано передоплата(

незнаю це ж аукро?

номера поки не знайшов

ось що пишуть

Доставка и оплата.

1. Работаем по предоплате на карточку ПриватБанка 5168 7423 0638 8665.

2. Мне Вы оплачиваете только стоимость товара ( доставки).

3. После оплаты сообщите:

- дату и время оплаты

- название товара

- Ваше имя и фамилия

- точный адрес доставки - это номер склада Новой Почты в Вашем городе (если их несколько).

- Ваш номер телефона.

Такое сообщение поможет мне отправить Вашу посылку максимально быстро. Соответственно, если не указан адрес доставки и моб.тел. - товар НЕ отправляется, не зависимо - оплачен он или нет. Многие пишут свой адрес или адрес отделения Новой Почты - мне они не нужны, указывайте только номер отделения Н-П. Вести переписку нет возможности! Давайте сэкономим время друг друга!

4. Фотокопию чека или скрин высылать не нужно, но если они у Вас есть - сохраняйте.

5. Посылки отправляются в течении суток с момента подтверждения оплаты.

6. Работаем только с Новой Почтой, Интайм, ДЕЛИВЕРИ, АВТОЛЮКС. С Укрпочтой не сотрудничаем категорически. Единственное что могу отправить Укрпочтой, это такую мелочь как штекер, при заказе 1-2 шт. В этом случае от Вас предоплата за доставку 5 грн (стоимость заказного письма).

7. Стоимость доставки оплачиваете в офисе Новой Почты по их тарифам. Я могу указать в описании только приблизительную сумму.

8. Если по каким-либо причинам Вы не можете выкупить лот - обязательно сообщите. Если покупатель не вышел на связь в течении 7 дней и проигнорировал письма-напоминания - я вынужден выставить негативный отзыв для возврата мне комиссии за продажу. Просьбы об отмене отзыва после этого не рассматриваются.

таке вражкння, що якщо грощі оплатив і не вірно склав смс то мені навіть не зателефонують і не підтвердять

Опубліковано

та ну, єрунда там, а не відгуки. При такій кількості продаж завжди знайдуться недовольні. Нормальний продавець. Хочете, я сам в нього куплю, а ви в мене позабираєте.

Опубліковано

та ну, єрунда там, а не відгуки. При такій кількості продаж завжди знайдуться недовольні. Нормальний продавець. Хочете, я сам в нього куплю, а ви в мене позабираєте.

замовлятимеш?

якщо так то мій лот теж візьми

http://aukro.ua/nabor-konnektorov-dlya-zu-noutbuka-novyj-i4863303324.html

доставку поділемо

Опубліковано

Ок. Тоді давайте, народ, кажіть що кому треба в цього продавця, а я в нього куплю. Пересилку розкину порівну на всіх.

Чекаєм "заявок", приміром, до-о-о-о... до завтра до вечора, ок?

Опубліковано

Ок. Тоді давайте, народ, кажіть що кому треба в цього продавця, а я в нього куплю. Пересилку розкину порівну на всіх.

Чекаєм "заявок", приміром, до-о-о-о... до завтра до вечора, ок?

я написав, продублбю в л.с

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...