Перейти до змісту

Продам гарний номер АС8884**.

kolialutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не хочу засмічувати ТС тему але ціни які були в МРЕВ такі і лишилися.

Кому номер треба і хто готовий заплатити і орієнтується в цінах той купить без роздумів.

Інша справа що більшості людей пох який номер

Опубліковано

Для таких номерів треба й авто відповідне.

я вас умаляю, та ж Шкода при покупці тачки в їх салоні бонусом до фабій і октавій докидала 4447, 6555 і їм подібні трицифрові чи однакові пари.

АА0001АА та схожі, це да, інша справа...

Опубліковано

я вас умаляю, та ж Шкода при покупці тачки в їх салоні бонусом до фабій і октавій докидала 4447, 6555 і їм подібні трицифрові чи однакові пари.

Так значить треба мати Шкоду Фабія чи Октавія :_04: .

Опубліковано

Це моя думка : коли куповав авто за АС7111 я дав 1000грн., і винесли цілий список номерів роздрукованих на бумазі ,вибирай який хочеш, тому і ціна в кожного різна в залежності хто "рішало". 100$ я думаю це трохі за дорого, ще 1000 грн. більш менш нормально. Хоча хто зна. Ціни ростуть .

Опубліковано

Не правда

В 2006 за такий же №, тільки навпаки на Фабію 200 грн. додавав зверху)))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

На сьогоднішній день 100 долярів - це половина іменного номеру з трьох букв...

3600 номер з 3х букв + заміна техпаспорта. Це була ціна, ще до підвищення курсу. Особисто робив.

Також купував свій 0555, але обійшовся по знайомству 300 грн) Минулого літа. Номерний знак ТСа коштує свої 100$.

Опубліковано

Цікаво....в разі проведення кардинальних змін в країні, реформ...перезавантаженнь...чи зникне це поняття - "як купити номер"...Хто зна !?

Бо споглядаю на вказану ситуацію, не тільки із номерними знаками...і складається враження, що всі хочуть змін від керівництва держави, пакращення, а в свою чергу, хочуть "решати" номера, інші "вопроси"...

Опубліковано

grecuk,дык попробуй сходить в мрео без решалы - номеров нет, и до НГ не будет (но за 300-500грн найдут),пластика нет, и до НГ не будет (за 500 грн найдется). а наш любимый аваков в фейсбуке посты лайкает ))

Опубліковано

Цікаво....в разі проведення кардинальних змін в країні, реформ...перезавантаженнь...чи зникне це поняття - "як купити номер"...Хто зна !?

Бо споглядаю на вказану ситуацію, не тільки із номерними знаками...і складається враження, що всі хочуть змін від керівництва держави, пакращення, а в свою чергу, хочуть "решати" номера, інші "вопроси"...

А нічього що в європі офіційно платиш в кассу і вибираєш цифри які подобаються?

В мене є гарний номер який тимчасово не потрібний, я маю повне право відмовитись від нього в користь МРЕО, або залишити собі і наприклад продати або подарити.

І доречі, зберігання коштує 1080грн на рік.

Де тут хабар чи "рєшаніє"?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А нічього що в європі офіційно платиш в кассу і вибираєш цифри які подобаються?

В мене є гарний номер який тимчасово не потрібний, я маю повне право відмовитись від нього в користь МРЕО, або залишити собі і наприклад продати або подарити.

І доречі, зберігання коштує 1080грн на рік.

Де тут хабар чи "рєшаніє"?

Напевне чоловік не мав справи з МРЕВ, і ніколи не стояв там, під вікнами :_08:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...