Перейти до змісту

World of Tanks Blitz

Mykola81

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я в темі про танки кидав ссилку на 4PDA, там є все що треба, головне не лінуйтесь почитати :), на різні корчі. У мене такі ж характеристики як у Lerov, запустив просто побачити як воно ))).

Опубліковано

Встановлювавлось довго, але мій корчик GT-S7710 навіть зміг показати картинку :). Правда на картах немає трави, все чорне, фпс 25-30. Гра не сподобалась - вона для восьминогів... видалив.

Опубліковано

свого часу трохи погрався на iphone 4s wot blitz. але об'єктивно, в них є надто сильний конкурент-tank domination, який і вийшов НАБАГАТО раніше (років два тому) і в плані графіки НАБАГАТО достойніше і керування НАБАГАТО зручніше. вибір танків (в тому числі БТР-ів) набагато цікавіший-переважно сучасні екземпляри, а не мс1 і решта корчів. до речі, пробой в танк домінейшен зроблений грамотніше, приблизно на тому ж рівні, що у ВОТ на комп'ютері-корма слабенька, боки так собі, лоб пробивається тільки в НЛД, а башня не пробивається майже ніяк взагалі.

• 1 рік потому...
Опубліковано

https://www.microsoft.com/ru-ru/store/games/world-of-tanks-blitz/9nblggh202h8

В кого віндовс 10   можна грати з компа

Гравці з клавами і мишами   грають  окремо від гравців  з  сенсорним управлінням --- потрапляють в різні черги боїв

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...