Перейти до змісту

Потрібна допомога по вибору комплектуючих

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт, хочу купляти до своєї мамки нові "комплєктущі" :) Мамка ASRock N68-S, зараз стоїть 4 гіга ОЗУ, відюха GeForce 9600 GT 1 gb, та процик AMD Athlon II X2 250, 3000 MHz, хочу оновити відюшку нову до 1000 гривень, та процик, теж до 1000, процику надаю перевагу Phenom'y ii x4 або x6, порадьте що краще купувати в такій ціновій категорії, та ось що можна з розетки вибрати з нових відеокарт? Та де це все можна буде придбати у Луцьку? Брати в других областях Новою Поштою не хочу, тому що вже мав негативний досвід.

http://hard.rozetka....r3;price=-1291/

Опубліковано

порадьте що краще купувати в такій ціновій категорії

Нічого. Краще збирати гроші на новий комп. Або, якщо для погратись, то купити б/в відеокарту рівня HD 7850/ 650Ti boost а далі збирати гроші на новий комп.

Опубліковано

порадьте що краще купувати в такій ціновій категорії

Нічого. Краще збирати гроші на новий комп. Або, якщо для погратись, то купити б/в відеокарту рівня HD 7850/ 650Ti boost а далі збирати гроші на новий комп.

погоджуся

якщо купувати зараз відашку за 1000 грн, краще вже залишити 9600

на рахунок проца, навіть не знаю, чи знайдете щось нове під цю мамку

так що, якщо вже міняти - то платформу

Опубліковано

Навіть не знаю. Збирати гроші на потужніший... а можна зробити хід конем

http://tehnoskarb.com.ua/catalog/m64548-sistemnyi-blok-athlon-ii-x4-645-3-1mhz-ram4096mb-hdd500gb-video-1024mb-dvd-rw

може і пристойна тачка... але це вже як повезе треба дивитись дзвонити і питати... тут вже як мінімум 4 ядра, 4 опори DDR3 скоріше за все... лишнє попродавати. Дійсно давненько бачив 4-6 ядерні проци під AM2/AM2+ по адекватній ціні. А якщо вже згіднй виложити 2000 то той варіант що я кинув зсилку може б і підійшов. Своє залізо та 1200 точно продасиш.

Опубліковано

Дякую за відповіді, так, подумав що буду нову платформу брати, але хотілось би взяти нову але щоб ДДР2 планки ОЗУ залишалися, буде така можливість?

Опубліковано

Дякую за відповіді, так, подумав що буду нову платформу брати, але хотілось би взяти нову але щоб ДДР2 планки ОЗУ залишалися, буде така можливість?

можна все. але толку з такої заміни. проблемним стане швидкодія ОЗУ

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...