Перейти до змісту

Організація купить бус

Ha3aP

Рекомендовані повідомлення

Поки збираємо інформацію.

Цікавить купівля буса в грузовому варіанті. Б/У. Розглядається декілька варіантів:

- аля Дукато/Джампер/Боксер

- аля Транспортер, Віваро

Конкретно до марки та моделі не прив"язані, головне купити авто в хорошому стані та в організації, як мені пояснили на роботі щоб повернути ПДВ (деталей по останньому я не знаю, не бугхалтер)

Ціна питання 10-12 тис. долл.

Також від бордівчан хотілося б почути думку що варто брати що ні, на що звертати увагу при купівлі авто і т.д. так як з бусасми вже 100 років немав справи то навіть не знаю на що дивитись.

Особисто від себе скажу наступне. В нд був на авторинку, мені ззовні та з розгляду грузового відсіку дуже сподобався аля Дукато/Джампер/Боксер в короткій базі та з низькою кришею. Думаю нам більший і не потрібен. Салончик цікавий, дуже зручний, місця в буді багато, ззовні таке собі гідке качення, але мене чимось зацепив ))

Також сподобався своїми габаритами Віваро з низькою кришею та в довгій базі, хоча аналогічний т5 подобається більше, та ціни на них кусаються ((

Рено Мастер не подобається взагалі ((

Короче кажучи, пропонуйте, діліться думками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завеликий ((

Забув сказати, цікавить лише передній привід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а смисл з дорожчого дукато (малого і низького), якщо тих самих років можна купити дешевше скудо довгого? або як мінімум за ту ж ціну.

але він м'ягший )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нам треба не великий бо таким івеко будимо возити лише більше повітря чим вантажу, та і менший бус - більша маневренність.

Скудо як варіант, але на його місце є Добло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нам треба не великий бо таким івеко будимо возити лише більше повітря чим вантажу, та і менший бус - більша маневренність.

Добло взагалі малий в порівнянні з Вашими хотілками в першому пості (довгий трафік і короткий дукато).

Скудо, він як трафік )

Я б радив трафік 1.9 100 (сотку). Знайти хорошого важко, так як випускався цей двигун до 2007 року, але це найкращий варіант (вмістність/ціна/потужність/розхід/ціни обслуговування)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну маршути різні бувають. Є маршути де Добло з головою, а є маршути де Добло вже мало тому і шукаємо буса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну маршути різні бувають. Є маршути де Добло з головою, а є маршути де Добло вже мало тому і шукаємо буса.

Я про такий скудо

post-3767-0-78165400-1414437307_thumb.jp

а Ви про такий дукато

post-3767-0-97023300-1414437327_thumb.jp

по об'єму однакові, тільки дукато більш драбиняк і дорожчий.

post-3767-0-78165400-1414437307_thumb.jp

post-3767-0-97023300-1414437327_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, машину вибираю не я, я всього лише водій. На борді питаю бо не можимо знайти організацію для покупки авто та і чисто для себе питаю порад стосовно авто.

Особисто мені скудо не подобається, навіть не знаю чому, якийсь він... Квазімордичь короче )))) Та і на скільки знаю то офіційно в країну його не завозять. Цікаво чому? (

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, машину вибираю не я, я всього лише водій. На борді питаю бо не можимо знайти організацію для покупки авто та і чисто для себе питаю порад стосовно авто.

Особисто мені скудо не подобається, навіть не знаю чому, якийсь він... Квазімордичь короче )))) Та і на скільки знаю то офіційно в країну його не завозять. Цікаво чому? (

Ви 100% купите авто завезене в країну не офіційно.

не путати з легально 70390-shhh.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як власник квазімордоча-Скудо скажу,що по довжині в буду 2.50 мм. влазить. Що возити збираєтеся? Якщо щось габаритне,типу дивани,то трохи замалий.Хіба брати Н2L2 (високий).Але він,дійсно,потворний. А так,цілком пристойне авто.Але якщо робоча конячка,то радив би старе Скудо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Возити ящики ~ 20*40 см. Є більші, є менші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добло взагалі малий в порівнянні з Вашими хотілками в першому пості (довгий трафік і короткий дукато).

Скудо, він як трафік )

Я б радив трафік 1.9 100 (сотку). Знайти хорошого важко, так як випускався цей двигун до 2007 року, але це найкращий варіант (вмістність/ціна/потужність/розхід/ціни обслуговування)

Можливо зацікавить]http://lutsk.vol.olx...kw-IDaSDAL.html, навіщо брати вантажний якщо в данній версіії пасажира можливо зняти всі сидіння.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пасажир не цікавить, та щей чорний. Брр, майте совість, з ним багато мороки ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брр, майте совість, з ним багато мороки

Це так,для загального розвитку.А морока з чим??? На розум приходить тільки миття.Ну і ще на сонці нагріваються.Мо ще щось є?

ЗЮ. Сорі за ОФФ.

ЗЗЮ. Та й не пасажир він,Прімастар.Буда перероблена.Але розпашонка на дві сторони,це "+",жирний.ИМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це так,для загального розвитку.А морока з чим??? На розум приходить тільки миття.Ну і ще на сонці нагріваються.Мо ще щось є?

ЗЮ. Сорі за ОФФ.

ЗЗЮ. Та й не пасажир він,Прімастар.Буда перероблена.Але розпашонка на дві сторони,це "+",жирний.ИМХО.

бачив я його на авторинку, в ньому ті дверки це єдиний + )))

корчуватий трішки авто (

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та хоча б теж саме миття. Білу сполоснув і поїхав, а цю попотерти треба. А робота то не начальство возити, де часу на махання тряпкою хоч відбавляй. Тут такий номер не проходить ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та хоча б теж саме миття. Білу сполоснув і поїхав, а цю попотерти треба. А робота то не начальство возити, де часу на махання тряпкою хоч відбавляй. Тут такий номер не проходить ((

щось надумаєте - звертайся )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗЮ. Сорі за ОФФ.

корчуватий трішки авто (

Корчуватий, це поспішне заключення, не бачивши авто. Я думаю з такими заключеннями ви найдете своє авто :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗЮ. Сорі за ОФФ.

корчуватий трішки авто (

Корчуватий, це поспішне заключення, не бачивши авто. Я думаю з такими заключеннями ви найдете своє авто :)

я ж кажу - бачив на авторинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...