Перейти до змісту

Організація купить бус

Ha3aP

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поки збираємо інформацію.

Цікавить купівля буса в грузовому варіанті. Б/У. Розглядається декілька варіантів:

- аля Дукато/Джампер/Боксер

- аля Транспортер, Віваро

Конкретно до марки та моделі не прив"язані, головне купити авто в хорошому стані та в організації, як мені пояснили на роботі щоб повернути ПДВ (деталей по останньому я не знаю, не бугхалтер)

Ціна питання 10-12 тис. долл.

Також від бордівчан хотілося б почути думку що варто брати що ні, на що звертати увагу при купівлі авто і т.д. так як з бусасми вже 100 років немав справи то навіть не знаю на що дивитись.

Особисто від себе скажу наступне. В нд був на авторинку, мені ззовні та з розгляду грузового відсіку дуже сподобався аля Дукато/Джампер/Боксер в короткій базі та з низькою кришею. Думаю нам більший і не потрібен. Салончик цікавий, дуже зручний, місця в буді багато, ззовні таке собі гідке качення, але мене чимось зацепив ))

Також сподобався своїми габаритами Віваро з низькою кришею та в довгій базі, хоча аналогічний т5 подобається більше, та ціни на них кусаються ((

Рено Мастер не подобається взагалі ((

Короче кажучи, пропонуйте, діліться думками.

Опубліковано

а смисл з дорожчого дукато (малого і низького), якщо тих самих років можна купити дешевше скудо довгого? або як мінімум за ту ж ціну.

але він м'ягший )

Опубліковано

Нам треба не великий бо таким івеко будимо возити лише більше повітря чим вантажу, та і менший бус - більша маневренність.

Скудо як варіант, але на його місце є Добло.

Опубліковано

Нам треба не великий бо таким івеко будимо возити лише більше повітря чим вантажу, та і менший бус - більша маневренність.

Добло взагалі малий в порівнянні з Вашими хотілками в першому пості (довгий трафік і короткий дукато).

Скудо, він як трафік )

Я б радив трафік 1.9 100 (сотку). Знайти хорошого важко, так як випускався цей двигун до 2007 року, але це найкращий варіант (вмістність/ціна/потужність/розхід/ціни обслуговування)

Опубліковано

Ну маршути різні бувають. Є маршути де Добло з головою, а є маршути де Добло вже мало тому і шукаємо буса.

Опубліковано

Ну маршути різні бувають. Є маршути де Добло з головою, а є маршути де Добло вже мало тому і шукаємо буса.

Я про такий скудо

post-3767-0-78165400-1414437307_thumb.jp

а Ви про такий дукато

post-3767-0-97023300-1414437327_thumb.jp

по об'єму однакові, тільки дукато більш драбиняк і дорожчий.

post-3767-0-78165400-1414437307_thumb.jp

post-3767-0-97023300-1414437327_thumb.jp

Опубліковано

Ну, машину вибираю не я, я всього лише водій. На борді питаю бо не можимо знайти організацію для покупки авто та і чисто для себе питаю порад стосовно авто.

Особисто мені скудо не подобається, навіть не знаю чому, якийсь він... Квазімордичь короче )))) Та і на скільки знаю то офіційно в країну його не завозять. Цікаво чому? (

Опубліковано

Ну, машину вибираю не я, я всього лише водій. На борді питаю бо не можимо знайти організацію для покупки авто та і чисто для себе питаю порад стосовно авто.

Особисто мені скудо не подобається, навіть не знаю чому, якийсь він... Квазімордичь короче )))) Та і на скільки знаю то офіційно в країну його не завозять. Цікаво чому? (

Ви 100% купите авто завезене в країну не офіційно.

не путати з легально 70390-shhh.gif

Опубліковано

Як власник квазімордоча-Скудо скажу,що по довжині в буду 2.50 мм. влазить. Що возити збираєтеся? Якщо щось габаритне,типу дивани,то трохи замалий.Хіба брати Н2L2 (високий).Але він,дійсно,потворний. А так,цілком пристойне авто.Але якщо робоча конячка,то радив би старе Скудо.

Опубліковано

Добло взагалі малий в порівнянні з Вашими хотілками в першому пості (довгий трафік і короткий дукато).

Скудо, він як трафік )

Я б радив трафік 1.9 100 (сотку). Знайти хорошого важко, так як випускався цей двигун до 2007 року, але це найкращий варіант (вмістність/ціна/потужність/розхід/ціни обслуговування)

Можливо зацікавить]http://lutsk.vol.olx...kw-IDaSDAL.html, навіщо брати вантажний якщо в данній версіії пасажира можливо зняти всі сидіння.
Опубліковано
Брр, майте совість, з ним багато мороки

Це так,для загального розвитку.А морока з чим??? На розум приходить тільки миття.Ну і ще на сонці нагріваються.Мо ще щось є?

ЗЮ. Сорі за ОФФ.

ЗЗЮ. Та й не пасажир він,Прімастар.Буда перероблена.Але розпашонка на дві сторони,це "+",жирний.ИМХО.

Опубліковано

Це так,для загального розвитку.А морока з чим??? На розум приходить тільки миття.Ну і ще на сонці нагріваються.Мо ще щось є?

ЗЮ. Сорі за ОФФ.

ЗЗЮ. Та й не пасажир він,Прімастар.Буда перероблена.Але розпашонка на дві сторони,це "+",жирний.ИМХО.

бачив я його на авторинку, в ньому ті дверки це єдиний + )))

корчуватий трішки авто (

Опубліковано

Та хоча б теж саме миття. Білу сполоснув і поїхав, а цю попотерти треба. А робота то не начальство возити, де часу на махання тряпкою хоч відбавляй. Тут такий номер не проходить ((

Опубліковано

Та хоча б теж саме миття. Білу сполоснув і поїхав, а цю попотерти треба. А робота то не начальство возити, де часу на махання тряпкою хоч відбавляй. Тут такий номер не проходить ((

щось надумаєте - звертайся )

Опубліковано

ЗЮ. Сорі за ОФФ.

корчуватий трішки авто (

Корчуватий, це поспішне заключення, не бачивши авто. Я думаю з такими заключеннями ви найдете своє авто :)
Опубліковано

ЗЮ. Сорі за ОФФ.

корчуватий трішки авто (

Корчуватий, це поспішне заключення, не бачивши авто. Я думаю з такими заключеннями ви найдете своє авто :)

я ж кажу - бачив на авторинку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...