Перейти до змісту

Хто в Луцьку займається ремонтом аккумуляторів ноутбуків

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

дешевше купити нову, перебрати я так розумію це заміна банок? так після заміни треба ще й контроллер в батареї прошивати!

ще й ціна літіонних елементів в районі 50-100грн./шт, а їх там треба штук 6 ось і порахуйте!

Опубліковано

які симптоми, не заряджається зовсім чи не тримає заряд?

скільки років батареї?

зношеність батареї 0%.- що ви маєте на увазі?

Опубліковано

марку батареи в студию, а дали видно буде

зношеність батареї 0%.

це не означає, що контроллер не треба "шити"

Опубліковано

Апще не проблема

Бо це батарейка і Asus A32-F3 і MSI CR420\GX740X і LG E500 і тд. і тд.

Ковирятися у ній ніякого сенсу, шансів полікувати вкрай мало...

Опубліковано

Виникла необхідність перебрати буковську батарею. Хтось порадить,де і хто таким займається?

Дякую.

Слухай що тобі розумні люди радять - купи нову :)

Тема неодноразово розжовувалась, можеш погуглити на форумі.

Опубліковано

Ноут Philips freevents X57,тому нову батарею купити проблемно.Контроллер шити не потрібно,зношеність батареї 0%.

не може бути що навіть аналогів немає? а китай-копії, а з інших моделей ноутів нічого не підходить? просто треба трохи попрацювати і найдете заміну!

ремонт не оправдовує затрати, я Вам ще раз повторюю, зношеність 0% - значить контроллер думає що батарейка нова, але це тільки він так думає, тим паче якщо ноут старий і банки в акумулятора вбиті і підлягають заміні то шити контроллер треба полюбому

Опубліковано

В батареї дві середніх банки дохлі(3х2 елемента по 3,7В 2,2Аг). На данний момент вкинув 3 елементи від ацера(3х1 елемент 3,7В 2,2Аг),бук працює,але бреше статус батареї. Наприклад,заряд батареї 2%,а час роботи від неї 1 година 5 хв. В данний момент йде калібровка засобами біос,може поможе. Варіант нової розглядається,але мені потрібна робота від батареї 15-20 хв мінімум,отже надіюсь обійтись заміною банок.

Апще не проблема

Мається на увазі по начинню така ж сама? Чи що малось на увазі?

Опубліковано

В батареї дві середніх банки дохлі(3х2 елемента по 3,7В 2,2Аг). На данний момент вкинув 3 елементи від ацера(3х1 елемент 3,7В 2,2Аг),бук працює,але бреше статус батареї. Наприклад,заряд батареї 2%,а час роботи від неї 1 година 5 хв. В данний момент йде калібровка засобами біос,може поможе. Варіант нової розглядається,але мені потрібна робота від батареї 15-20 хв мінімум,отже надіюсь обійтись заміною банок.

ну тож вам кажуть при любій заміні банок, контроллер вже не буде обєктивно оцінювати її стан(заряджена чи розряджена на скільки відсотків, зношеність і т.д.) бо контроллер думає що банки старі(ті що стояли) коли ти заміняєш банки то контроллер не бачить що ти їх замінив, тому треба його перепрошивати, якими б засобами біос то не біос ви б не намагались щось зробити, контроллер буде показувати так як і показував, оскільки спілкування акумулятора(точніше його банок) з ноутбуком іде через той же контроллер!

Апще не проблема

Мається на увазі по начинню така ж сама? Чи що малось на увазі?

Опубліковано

В принципі розібрався. Цікавить,хто займається аккумами,треба ресетнути контроллер. Також розгляну варіант купівлі б\в батареї Asus A32-F3 і MSI CR420\GX740X і LG E500

Опубліковано

В принципі розібрався. Цікавить,хто займається аккумами,треба ресетнути контроллер. Також розгляну варіант купівлі б\в батареї Asus A32-F3 і MSI CR420\GX740X і LG E500

http://aukro.ua/batareya-asus-a32-f3-a9-f2-m51-s62-s6f-s96-z53-z9t-i4687725491.html

http://aukro.ua/akb-a32-f3-f2-f3-f7-m51-s96-z53-z9-2chasa-original-i4686956924.html

Опубліковано

http://aukro.ua/bata...4687725491.html

http://aukro.ua/akb-...4686956924.html

Я користуюсь аукро,і ці всі пропозиції бачив. Є ймовірність в 90 %,що по ссилках я отримаю таку ж батарею,як в мене є:потрібно буде її перебрати і також нулити контроллер. От і понту в такому гешефті?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

По ренмонту ноутбучних батарей самий кращий сайт авалон.

Для ресету контроллера батареї там використовують прогу UBRT, яка коштує гроші. Наприклад, ліцензія Red_Label на добу коштує 10ує.

...зараз сам думаю про придбання, бо теж потрібно ресетнути свою...

Опубліковано

Я свою вже зробив. Тримає годину. Банки брав б\в. Контроллер на bq2060 нулиться звичайним программатором. Є питання-звертайся,з чим розібрався-підскажу. Інтерфейс LPT-I2C є зроблений.

Опубліковано

Та програматор той то не проблема :) Люблю своє мати ;)

Даташити по ресету bq2060 там на авалоні знайшов? Чи ще де є "кладєзь знаній"? В мене то bq8050...

Опубліковано

Та програматор той то не проблема :) Люблю своє мати ;)

Даташити по ресету bq2060 там на авалоні знайшов? Чи ще де є "кладєзь знаній"? В мене то bq8050...

Все на авалоні є.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...