Перейти до змісту

За відновлення української мови на Аукро!

Witi@

Рекомендовані повідомлення

Щойно наткнувся отут на повідомлення в інеті:

У Aukro алергія на українську?

Зовсім недавно на популярному інтернет аукціоні AUKRO таємничо зникла українська мова! Адміністрація пояснила це технічними проблемами, мовляв українська не сумісна з їхнім програмним забезпеченням. І ти виникає логічна цікавість. Якщо вони не можуть забеспечити функціонування інтерфейсу рідною мовою користувачів, то що буде як їм доведеться наприклад захищати користувачів від шахрайства? Та це ще не все! Я вирішив поцікавитися у відповідному розділі у адміністрації якого біса зникла українська на сайті яким я активно користувався. І через три хвилини отримав повідомлення "У Вас нет доступа на этот сайт. Ваш счет заблокирован. Вы имеете доступ только к тем данным, которые позволяют завершить сделку." В інтернеті я знайшов як мінімум пів сотні людей яких також забанили просто через те що вони згадали про українську мову на aukro. Такими темпами вони скоро будуть блокувати людей за звернення до них українською! (http://politiko.ua/blogpost90470)

Отже пропоную всім небайдужим отут підписати петицію за повернення українською на аукро. (http://www.petitions247.net/aukro)

Я вже через форму зв'язався з службою підтримки з вимогою української на аукро.

У випадку відмови видалю акаунт і не буду купувати там нічого, альтернатива olx.ua він же Slando

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

справа ще в тому, що навіть щирі українці, тернопільці, львів'яни, виставляють лоти та роблять їх опис російскою. бо "інакше ніхто не знайде" – це витяг з повідомлення продавця з І-Ф. продавці мають змінити платформу, а не навпаки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розетка також відбрехується. я писав їм якось. сказали що "в розробці" українська версія сайту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розетка також відбрехується. я писав їм якось. сказали що "в розробці" українська версія сайту

На розетку я вже давно писав..., а після їхньої відбрЕхні я видалив у них свій акаунт, хоча й не купляв у них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підписав петицію...Але щось мені здається що нікому нафіг не треба ваша українська там...переглянте коли ті петиції підписували і скільки всього голосів...

смішно просто

ПС. На аукро не сижу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

справа ще в тому, що навіть щирі українці, тернопільці, львів'яни, виставляють лоти та роблять їх опис російскою. бо "інакше ніхто не знайде" – це витяг з повідомлення продавця з І-Ф. продавці мають змінити платформу, а не навпаки.

Я шось їх не розумію... як ніхто не знайде? - хто схоче, той завжди знайде )

Поймать і наказать, а лутше мас ддос атака.

:_25: ага і :0121: :0121: :0121:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочеш приклад? ось дивись:

парасолька vs. зонтик

ще є питання? на LOX ситуація така сама:

краватка vs. галстук

то хто має виправлятися? ресурс ци продавці?

ps. попри все, російська була та залишається мовою бізнеса в Україні :dont:

pps. я жодного разу не бачив, щоб подібні петиції щось вирішували. бо це метод слабаків та безвідповідальних диванних воєнів. всі це знають, тому бізнесу на ті петиції насрать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хочеш приклад? ось дивись:

парасолька vs. зонтик

ще є питання? на LOX ситуація така сама. то хто має виправлятися? ресурс ци продавці?

Якби мені була потрібна парасолька, то я б знайшов на будь якій мові, навіть на ebay ))

А коли я запитав одного продавця з Ужгорода чому він мацкальською пише, то він обурився чому я його чмирю)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

парасолька vs. зонтик

Це ще добре, що парасолька, а не діяспорянська розчепірка ^_^

А коли я запитав одного продавця з Ужгорода чому він мацкальською пише, то він обурився чому я його чмирю)))

Внєзапно російськомовний, не?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Внєзапно російськомовний, не?

Та ні, українською відповідав ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримаю Діму (Шкодера).

Чому б ТС не почати з пятиції, наприклад, борді :0158: за "Поддержал", "Ответить", "Просмотр новых публикаций", "Следующая прочитанная тема", "Выход", "Больше" і таке інше.

Але теми українською.

Ось и Аукро буде більш українським, якщо його наповнення, форум - будуть містити українське наповнення.

Давайте ще підпишем пятицію до користувача Witi@, за паплюження національної валюти України. Чи пан Хаус (ибн Хью Лори) дорожчий ТС-ру за Івана Франка.

Почнімо з себе :_08:

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...