Перейти до змісту

Продаю кроликів

KRAY

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А навіщо робити такі помісі, для різноманіття кольору?

Гібрид вигідний тільки першого покоління і при умові чистопородного батьківського поголів`я.

Чим годуєте і яка вага кролів в 3 місяці?

Для різноманіття кольору, так як тримаємо на продаж, а не на м'ясо.

Дійсно, гібриди F1 майже гарантовно отримують "бонус" до росту, а як себе покажуть F2 і далі - невідомо. Але нам не потрібне м'ясо, так що це не актуально :)))

Годуємо - трава/сіно + зерно (ячмінь/овес) + мішанка (пшенично-кукурудзяна осипка, запарена, з тертою морквою).

Вага в 3 місяці в середньому 2-2,5 кг.

Опубліковано

Ви ж не декоративними займаєтесь щоб з кольорами бавитись, люди купують в першу чергу для подальшого отримання м`яса, а з вашими міксами спрогнозувати його вихід не реально.

Я не придираюсь, просто багато хто хоче спробувати розводити кролів, куплять таких "різнокольорових", а потім починається запитання чому те не так і інше не зовсім.)))

Ви хоч покупців попереджайте що не для м'яса тримаєте, а на продажу. )))

Опубліковано

В цій темі уже вказувалось, що ми кролів тримаємо виключно на продаж, і ми завжди говоримо про походження кожного кролика. При можливості - надаю фото :)

У будь якому випадку ми пропонуємо помісі кролів по доволі доступних цінах, що компенсує можливі ризики покупця )))

До речі, з досвіду - часто людям не потрібні великі, м'ясні кролі, досить часто цікавляться простяками для початку, щоб навчитись/навчити дітей. Також у нас активно беруть помісі для ямного утримання.

Іноді навіть шукають красивих кроликів з невеликою масою, щоб діти грались... Такі собі декоративні кролики для села )))

Опубліковано

На рахунок ваших цін то тут не можна не погодитись, при нинішніх цінах на корми вони справді ну дуже демократичні. ))

Як кажуть на кожен товар є свій покупець, тому удачі в "селекції" і здоров`я вуханям. ))

Опубліковано

На рахунок ваших цін то тут не можна не погодитись, при нинішніх цінах на корми вони справді ну дуже демократичні. ))

Як кажуть на кожен товар є свій покупець, тому удачі в "селекції" і здоров`я вуханям. ))

Дякую! :)

А руді кролі ще є?

У нас немає, я запитаю у знайомих і відпишусь.

• 3 місяця потому...
  • 11 місяців потому...
Опубліковано

Малята Віденського голубого для продажу.. 
Вік 2 місяці. Провакциновані. На фото 2 - з мамкою.
Самці - 180 грн, самки - 200 грн.

IMG_0312_2.JPGIMG_0369_2.JPG

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...