Перейти до змісту

Шукаю толкового дизайнера

chicco9

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

можливо верстка по макету?

оскільки я знаю ТС, то саме це він і мав на увазі, і таким чином, напевно хотів "відсіяти" людей, які не розуміють про що мова :_08:

Опубліковано

пробачте за оффтоп, але

це в звичайних людей так

продвінуті роблять макет по макету а потім вже верстають по макету макета... чи макету макету... чи макета макету...

йопта... я напевно не настільки продвінутий в тому :)

P.S.: дизайн по мокапу - це масло масляне, ібо мокап - це ніщо інше як макет, який і є результатом так би мовити дизайну

P.P.S.: вгадувати не буду, але виходячи зі специфіки роботи наших веб-студій і фрілансерів, скажу що напевно малось на увазі "зробити дизайн на основі шаблона". Використовується коли купиввкрав шаблон і потрібно змінити його дизайн під клієнта в рамках допустимих кастомізацій.

Опубліковано

Я, наприклад, стикався, що мокап це схематично на pdf-ці накалякано де які елементи мають бути, що вони мають робити, що на них має писати і т.д. А тоді по цьому мокапу дизайнер малює дизайн psd, верстальщик верстає, прогери девелоплять логіку...

Опубліковано

Якщо потрбіна верстка по готовому PSD дизайну, можу зробити кроссбраузерний фіксований або адаптивний шаблон, з дотриманням W3C стандартів.

моб: 098-26-45-425

Опубліковано

ну тоді макет по макету все ж... :) буду вживати по нашинському теперка

хоча для часткового пояснення майбутньої моделі (отого "схематичного макету") є термін - "концепт" :)

P.S.: шуткував :) не буду звичайно

Опубліковано

ну тоді макет по макету все ж...

В принципі,так воно і є.... Але, нехай ТС сам зранку сам скаже, а зацікавлені пишуть йому в ПМ

P.S. Сам бачив, ціна - адекватна,роботи людині яка цим займається - на пару годин...

Опубліковано

Звісно

мені потрібна не верстка то "Андрей Т" ) а Дизайн по мокапу з Axure (щоб всі елементи та блоки були зроблені по феншую дизайна та UX).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...