Перейти до змісту

[Продам] голоси соц.мережі ВК!

Nazwin9

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В даній темі хочу продати голоси для соціальної мережі ВКонтакті. Переводитиму голоси звичайним переказом другові - на вашу URL адресу сторінки. В наявності маю 50 голосів. Спочатку хочу продати ті що є, а потім якщо буде багато покупців, то продовжу свій невеличкий бізнес)) Стосовно ціни та переказу коштів:

наразі прийматиму гроші тільки на рахунок гаманця WebMoney;

1 голос = 2.10 грн, а якщо купуєте за раз більше 25 голосів, то 1 = 2.00)) (якось так);

я вважаю, що ціна не висока, оскільки якщо купувати офіційно через соціальну мережу, то 1 голос вам обійдеться в 7 руб, а точніше 2.40 грн;

також можу отримувати гроші в доларах, так 1 голос = 0.16 $;

(думаю що ціну в російських рублях не потрібно навіть вказувати, ми ж українці і ми маємо свою =))

Також пропоную роботу для тих хто трохи часу проводить в ВК. Робота полягатиме у пошуку покупців на голоси)) Це звичайно буде актуально, коли продам свої 50, які є зараз.

Коментуйте, пишіть))) Дякую!

Опубліковано

А навіщо зараз голоси вк? які пріоритети?

Я й не знаю, якщо чесно)) От в мене є 50 штук, хочу їх комусь продати, мені геть не потрібні =) Може комусь і згодиться)

Опубліковано

які пріоритети?

Там взагалі не багато і може не зовсім доречні, але тим не менше:

-зробити подарунок другові (звичайно, це смішно - віртуальний подарунок, але все ж таки може комусь згодиться);

-для любителів пограти ігри ВК і купувати там щось за голоси (без коментарів =));

-хто веде ВК якусь свою групу, можна проводити конкурси, щоб тим самим привабити більше людей)

Я нікого не змішую купляти, просто от в мене є тих 50 голосів і поки хочу їх позбавитися, продати=)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...