Перейти до змісту

прийму в дар столик (журнальний) типу часів ссср

happy)

Рекомендовані повідомлення

прийму в дар столик (журнальний) типу часів ссср. або за плату

висота приблизно 50 см

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Часів ссср це яких? 1922 чи 1991?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

висота приблизно 50 см

Можу віддати за символічну плату в гарному стані. Номер телефону скидаю Вам в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

висота приблизно 50 см

Можу віддати за символічну плату в гарному стані. Номер телефону скидаю Вам в приват.

ксенія, 150 гривень -це не символічна оплата!!! символічна оплата це ШОКОЛАДКА, або 20-30 гривень!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в шоці! Щось мене повело в цю тему знову! Коли відкрила - чи не зомліла! Я Вас та Вашу дружину запитувала телефоном про ціну багато разів (як же Ви обох любите забрати чужий час!!!!), на що у відповідь - партизанська мовчанка! (я забула, в який темі Ви розмістили оголошення!) Вас я запитала, за скільки Ви розраховуєте забрати століка (сказали б, за 10 - віддала б) - знову стиснуті зуби та "не скажу". Я: "Кажіть, Ви ж тему створювали" - "Нє..." - стиснуті зуби! Я кажу: "150"? - нє, "100" - нє, "70" - нє, так чого ж Ви довбете мозги людям?! Дзвоните по десять разів обоє та не відповідаєте на ПРЯМЕ запитання "скільки?" А тепер тут, як скунс, порція воні - на тобі! Чого ж Ви бибачалися десять разів, коли уходили? Чи за монітором легше? Ну да, очі в очі - не Ваш випадок?! Вам потрібна допомога, якщо Ви не бажаєте ТАК жити далі (я маю на увазі такий жахливий матеріальний стан Вашої сім"ї), то можу Вам допомогти це змінити, мій телефон в Вас є. Якщо ні - надам знову. Гарного Вам дня!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...