Перейти до змісту

Проблема при встановленні Windows 7 x64

sergej

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго вечора\дня!

Власне стикнувся з проблемою встановити Windows 7 x64 на ноутбук Asus F553M після Windows 8.1.

Проблема в тому, що коли розпакуються і скопіюються файли на 100%, йде перезагрузка і потім ноутбук зависає на написі "starting windows".

Пробував ставити х32 все гарно ставиться.

В біосі зараз такі налаштування:

- Sata mode: AHCI MODE

- Launch CSM: Enabled

- Fast boot: Disabled

- Security boot: Disabled

Розділи всі видалив, так як були в GPT і створив нові при встановленні windows. Пробував і через Acronis видаляти і створювати розділи.

Можливо хтось стикався з такою проблемою?

Опубліковано

Пробуй інший віндовс і не користуйся зборками

Іншого зараз немає. Цей вже ставив 100500 раз і все було добре.

І оновити біос, якщо є чим. Була колись така ж грабля з лєновками.

Якщо біос обновити, то на гарантію це не впливає?

Опубліковано

Не впливає. А модель ноута правильно написана? Щось я такий знайти ніде не можу.

Модель правильна. Це "італієць".

Опубліковано
Пробуй інший віндовс і не користуйся зборками
І оновити біос, якщо є чим. Була колись така ж грабля з лєновками.
Якщо біос обновити, то на гарантію це не впливає?

якщо він8 стояла то для чого онвлювати біос. 7-ка повинна стати. пробуй з флешки

Опубліковано

Я ніби пояснив в пості чому? Був конкретний випадок конкретної проблеми конкретних моделей ноутбуків з конкретною ОС. До чого тут версія системи, яка стояла?

Ну і після перезавантаження установка продовжується вже з вінта, тому навряд чи проблема в носію.

Модель правильна. Це "італієць".

Та хоч чілієць. Все рівно щось повинно знаходитись. Гугль, він інтернаціональний)

Опубліковано

Та хоч чілієць. Все рівно щось повинно знаходитись. Гугль, він інтернаціональний)

Вот asus F553MA-XX101H більш повніша назва.

Опубліковано

В мене таке було також. Ставив ХР з одного жиску 100500 разів ставало на ура. А потім помилка і все. Нарізав той же дистрибутив ще раз - не йшло. та ж помилка.

Поставив інший - пішло!

Скачай чесну вінду MSDN образ із NNM-Club, чи будь-де інде. Спробуй поставити.

Я останнім часом ставлю українську :) Бачить всі вінти, все. Не потрібно ніяких дров додаткових!

Ага, і ще, перевір чи процесор вміє х64. Буває що не вміє :)

Опубліковано
В мене таке було також. Ставив ХР з одного жиску 100500 разів ставало на ура. А потім помилка і все. Нарізав той же дистрибутив ще раз - не йшло. та ж помилка. Поставив інший - пішло! Скачай чесну вінду MSDN образ із NNM-Club, чи будь-де інде. Спробуй поставити. Я останнім часом ставлю українську :) Бачить всі вінти, все. Не потрібно ніяких дров додаткових! Ага, і ще, перевір чи процесор вміє х64. Буває що не вміє :)

Вміє він х64 ........ зараз вони всі вміють х64

A3F553MA101H - Notebook - Processore Intel® Pentium®, N3530 Quad core (2.16 GHz)

Опубліковано

Проц, якщо він такий, то вміє. Але загалом інфи про ноут малувато.

BIOS - American Megatrends

bios ver. - 1010.I16X55.003

Processor - Inter ® Pentium® N3530 2,16Ghz

Memory - 4096MB

HDD - HTS545050A7E680

а чим так 8-ка не подобається ? не розумію для чого мучитись ... в 8.1 багато добавлено що майже і "не видно" нового інтерфейсу .. (пуском не користуюсь, а значки і так на робочому столі) ... можливо варто спробувати і попрацювати ?

Стояла італійська версія. Хазяйка ноутбука хоче 7.

Опубліковано

А як справи із іншим дистрибутивом?

Інший ще не пробував. Пробував той самий але на іншій балванці. Результат той самий.

Зараз флешка загрузочна доробляється то спробую ще з неї, як ні то спробую щось інше. Як писав више х32 ставиться без проблем.

Опубліковано

Як писав више х32 ставиться без проблем.

То став х32. включиш PAE та й по всьому. Я б не мучився. З рештою, це ж не 8 гіг озу. Окрім всього, х64 віджере одразу 20-30% озу! То що залишиться?

Опубліковано

Пробував із флешкою і інший дистрибутив, результат не втішний ((.

Спробуй іншого вінта. Любого!

А той проскануй на беди. А перед тим пройдися LLF tool. (попередньо вбивши всі розділи)

Опубліковано

Буває таке, що стоїть захист від встановлення іншої версії ОС) Вінда в комплекті йшла? Якщо ні, то я б ще біос шийнув, якщо є новіша версія. Тільки я от щось цієї моделі навіть на італійському сайті не знахожу. Може, тупняк, хворію трохи, то можеш сам пошукати.

Опубліковано

Пробував із флешкою і інший дистрибутив, результат не втішний ((.

Спробуй іншого вінта. Любого!

А той проскануй на беди. А перед тим пройдися LLF tool. (попередньо вбивши всі розділи)

вінта не получиться бо ноут гарантійний ще.. На беди сканував все добре. Ставлю 8 бо немає вже часу гратися із тоб 7 х64.

Побачим чи хоть 8 стане))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...