Перейти до змісту

Як дізнатіся, чи є обмеження на Виїзд за кордон?

Sanver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чув що маючи штраф в ДАІ чи ще десь - можуть не пропустити, підкажіть дорогі наші боардівські юристи чи це так і де можна дізнатися про те що є борг чи немає. Дякую!

Опубліковано

це ж скільки має бути штрафів, щоб виконавча цим займалась.

Заборона робиться через суд, тому якщо штрафів небагато то я думаю ніхто в виконавчій цим не займався би .ІМХО

а так по суті, шукайте знайомих прикордонників або їдьте на кордон.

Опубліковано

ст. 33 Конституції гарантує свободу пересування, вільний вибір місця проживання, право вільно залишати територію України, за винятком обмежень, які встановлюються законом. Без рішення суду або вичерпного переліку обмежень, вас не можуть позбавити цього права. Штраф даі не є підставою. Гляньте ЗУ "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні".

Опубліковано

ст. 33 Конституції гарантує свободу пересування, вільний вибір місця проживання, право вільно залишати територію України, за винятком обмежень, які встановлюються законом. Без рішення суду або вичерпного переліку обмежень, вас не можуть позбавити цього права. Штраф даі не є підставою. Гляньте ЗУ "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні".

все правильно

обмежити Вас не можуть

але тимчасово забрати (на штрафплощатку, до сплати всіх штрафів виконавчої) ТЗ який належить Вам це звичайна практика

А може, то ТС мобілізації боїться, тому і хоче виїхати за кордон, але боїться, що можуть не випустити?

дурниця

прикордонна служба не має списків призовників

спеціально взнавали

навіть є офіційний лист від прикордонників, де останні зазначають що таких списків не мають

Опубліковано
прикордонна служба не має списків призовників

спеціально взнавали

навіть є офіційний лист від прикордонників, де останні зазначають що таких списків не мають

Не знаю, що вони там мають і чого не мають, але те, що не пропускають - факт. Через білоруську точно, там хлопці по 300 грн. платили щоб пропустили.

Опубліковано

не знаю шо ті хлопці везли

але знайомі їхали і туди і назад, все як завжди

єдине що лєвак не провезете майже ніяк, бо по всіх пунктах пропуску ідуть перевірки

Опубліковано

А може, то ТС мобілізації боїться, тому і хоче виїхати за кордон, але боїться, що можуть не випустити?

ТС мобілізації не боїться, як тре піду. В малого лорингіт, алергічні реакції на цвіт та інше, врачі рекомендують повітря солоне, прошлого року були в Криму було все нормально, дитина вільно дихала, зараз знову зявляється незрозумілі симптоми, от і їдемо до моря...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...