Перейти до змісту

Продам комплектуючі

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам комплектуючі

Asus M2N-CM DVI + Athlon X2 4400+ + Cooler - 600 грн

DDR2 2Gb Samsung 6400 - 200 грн

HDD WD Caviar Blue 500 Gb WD5000AAKS - 400 грн

Asus EN8600GT MG/HTP/512M/A - 300 грн

Опубліковано

Обговорювати ціну будем? Не цікавить - проходимо повз, цікавить можем поторгуватись, але думаю, що ціна їй не 16 доларів.

Опубліковано

Обговорювати ціну будем? Не цікавить - проходимо повз, цікавить можем поторгуватись, але думаю, що ціна їй не 16 доларів.

а ви її за долари купували? чи то зараз модно все під валюту підганяти?

а по суті скажу що відяшку купив би але не за 300грн, 150 можу запропонувати

Опубліковано

Вся компютерна техніка купується за долари, виробникам гривні не цікаві. І я все життя купував її теж в 90% випадків за долари. Якщо курс росте, то і ціни відповідно ростуть. Ти думаєш ціни в автосалонах залишились такі ж самі, як і при курсі 8? Хліб навіть подорожчав, якщо ти не помітив. Відеокарту готовий віддати за 250 грн, в січні віддав би її за 160 грн.

Женя, ти замість того, щоб присікати це обсирання в темах, навпаки його розпочинаєш. По моєму варто прибирати коментарі "А на сландо, аукро, в китаї, ебеї, польщі дешевше". Тема створюється для продажу, а не обговорення. Торг в приват.

Опубліковано

Вся компютерна техніка купується за долари, виробникам гривні не цікаві. І я все життя купував її теж в 90% випадків за долари. Якщо курс росте, то і ціни відповідно ростуть. Ти думаєш ціни в автосалонах залишились такі ж самі, як і при курсі 8? Хліб навіть подорожчав, якщо ти не помітив. Відеокарту готовий віддати за 250 грн, в січні віддав би її за 160 грн.

Женя, ти замість того, щоб присікати це обсирання в темах, навпаки його розпочинаєш. По моєму варто прибирати коментарі "А на сландо, аукро, в китаї, ебеї, польщі дешевше". Тема створюється для продажу, а не обговорення. Торг в приват.

що за безглузде порiвняння автосалон де продають новi автомобiлi з гарантiэю(новi то й виходить до по теперешньому курсу) з вiдяхою якiй уже рокiв 7-10 от роду i без гарантii? Чи може дасте менi 2 роки гарантii на неi? Цiни ростуть на новi товари затрати на виготовлення чи купiвлю яких вимiрюються по теперишньому курсу!
Опубліковано

Колись почув досить непаганий принцип оп Б\У техніки:

На гарантії ~ 75% нинішньої ринкової вартості вартості або аналога(для застарілих моделей)

Без гарантії ~ 50% нинішньої ринкової вартості вартості або аналога(для застарілих моделей)

Як на мене досить розумно ...

Опубліковано

Я не розпочинаю, я так само цікавлюся відяхою. І хочу, як покупець, збити ціну.

На присікання у мене, вибачте, будь ласка, прав немає.

А щодо обговорення, то воно правилами не заборонене. Я так зрозумів, що ти їх не читав, раз зараз такі претензії ?

Опубліковано

А ти думаєш я їх щоразу перечитую, перед тим як створити тему?

Sashapetrash, в 2007 році курс долара був 5 грн, ціна Деу Ланос була 45000 грн. Минуло 7 років, семирічний Деу Ланос коштує зараз дорожче 45000 грн, чому?

Опубліковано

За 250 вона продастся за тиждень-два на аукро, не переживай. Фотографуй краще автомобілі в Польщі, закидай на борду, а потім пиши, що вже продав.

Опубліковано

А ти думаєш я їх щоразу перечитую, перед тим як створити тему?

Sashapetrash, в 2007 році курс долара був 5 грн, ціна Деу Ланос була 45000 грн. Минуло 7 років, семирічний Деу Ланос коштує зараз дорожче 45000 грн, чому?

Тому що продать такi як вы, типу пiд шумок доллар пiдрiс - можна на все пiдряд неадикватну цiну лiпити, не важно то було куплено 10 рокiв назад чи 2 мiсяцi, i за доллари воно куплялось чи за гривнi, а взагалi во писали про автосалон там продать взагалi то новi автомобiлi, i ще раз пояснюю автосалон может спригнути на рiст курсу валют, а до продавця який продаэ б/у за неадекватну сумму просто нiхто не звернеться

Опубліковано

Тебе просто кинув Сеня, а ти ще і не поняв досі. Гривня - це туалетний папір НБУ, який неконтрольовано друкується. Під шумок ніхто нічого не піднімав, гривня знецінилась в 1,5 рази і продовжує знецінюватись, за останні два дні долар виріс ще на 70 копійок. Оскільки Україна практично нічого не виробляє, а все завозить, то знову все подорожчає. Купи нову відеокарту собі з гарантією за 150 грн, якщо знайдеш десь. В мене є б/в і ціна її 250 грн. Купувалась вона десь на початку 2009 року і ціна її була приблизно доларів 70-80. А тобі продають її за 20 доларів, цілком адекватна ціна, за повну вартість тобі її ніхто не парить. Відеокарта не грілась і не ремонтувалась.

Опубліковано

Память продано. Через 20 хв після того як виставив на аукро. Женя за відеокарту запропонували мені 15 доларів відразу на комп'ютерній фірмі, де я купував клієнту новий системник. 250 грн - це цілком реальна і адекватна ціна. Я нікого не заставляю купляти, але і за безцінь віддавати теж не збираюсь.

Опубліковано

За 250 вона продастся за тиждень-два на аукро, не переживай. Фотографуй краще автомобілі в Польщі, закидай на борду, а потім пиши, що вже продав.

смішний ти )

успіху в пошуках лоха.

і нехай коли ти будеш купувати щось, тобі теж пропарять про долар, що хліб подорожчав і тд..але ж ти в такому випадку будеш гнути абсолютно протилежну лінію )

Опубліковано

Та мені не треба нічого пропарювати, я і так все розумію. Дешевше мені телевізор в магазині чи путівку за кордон на море ніхто не продасть, ніж їхня ціна в доларах по курсу ))). Як і бензин, який коштував у нас приблизно 1 євро за літр, так і коштує. Тільки взимку це було 11 грн, а зараз 16, а з понеділка думаю буде 17 ))))

Опубліковано

Нерозумію чого накинулися на чоловіка. Будь-який товар по ринку привязується до поточної ціни...

Приклад:

Вчора: Буханка хліба = 1грн.

Сьогодні Буханка Хліба =2грн.

Чому я купивши товар за 10(10 грн) буханок хлібу вчора скинувши ціну наприклад до 6(6грн. -40%) повинен продавати його по сьогоднішній ціні 3ох(6грн.)?

Так я захочу 12грн,(а це більше ніж вони вартували) бо я хочу зїсти свої 6 буханок, це ще я роблю знижку 40%!

Ціна може неподобатися але це не значить що такий механізм ціноутворення некоректний.

Особисто я продав ASUS EAH3850 за 200грн. по знайомству ... а вона трішки краща я б сказав.

Автор шукав клієнта.. якщо знайшов то й добре, значить в чомусь він був правий :)

• 4 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
  • 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...