Перейти до змісту

Продам ВАЗ 2110

arimantaras

Рекомендовані повідомлення

Продам ВАЗ 2110, 2005 р.в., 1,6 інжектор,8-клапанний,100 тис. пробігу, чорний колір, ходова,мотор внормі,без нарікань, пробіг оригінальний 100%. Машина батька,їздить на ній 5 років. Машина не бита,не фарбована,за машиною дивились,робили все як для себе. ціна 5400 у.о. торг. Пишіть сюди або дзвоніть на номер батька, 0507315490 Микола.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

віддавати перекупу за 4 штуки не проблеиа а він потім виставить її в такуж ціну,смисл?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 6500 можна взяти Сітроена Берлінго в хорошому стані 1.6-1.9 дизель. В тих же роках. І не зрівняти жигуля і сітроена. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

карочє,є ціна і не треба флудити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4800 у.о або обмін на рено кенгу, сітроєн берлінго, або щось типу такого,можливо з моєю доплатою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Апну тему.

Апну тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 6500 можна взяти Сітроена Берлінго в хорошому стані 1.6-1.9 дизель. В тих же роках. І не зрівняти жигуля і сітроена. :)

навіть якщо добре постаратись то й за 4900 можна найти, потрохи вже спускають ціну на іномарки, на ринку бачив, курс поступово буде давати про себе знати на цінах автівок.

4900 це без бокової, розсувної дверки, або 2002-х років корч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіть якщо добре постаратись то й за 4900 можна найти, потрохи вже спускають ціну на іномарки, на ринку бачив, курс поступово буде давати про себе знати на цінах автівок.

ні бачив один чоловік з якогось села біля полісся продавав на ринку берлінго 04 року, з дверкою, грузовий, вікно вирізане тількі в дверці, в хорошому стані я б сказав і на обліку стоїть, перший раз ставити не треба, за 4900 віддавав

те що вона в хорошому стані ти оприділив зі скількох метрів ?)

нормальне берлінго, 06-07 років (нормальних, не лохматих років) до 5к буде без бокової, 6к з боковою, а якщо ще доплюсувати А/C і корлір, то від 6к.

Авто ТС дійсно за дороге, беручи до уваги ситуацію з доляром, але на кожен товар свій покупець. Чуть приспустить і продасть)

Успіху в продажі !)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні бачив один чоловік з якогось села біля полісся продавав на ринку берлінго 04 року, з дверкою, грузовий, вікно вирізане тількі в дверці, в хорошому стані я б сказав і на обліку стоїть, перший раз ставити не треба, за 4900 віддавав

те що вона в хорошому стані ти оприділив зі скількох метрів ?)

нормальне берлінго, 06-07 років (нормальних, не лохматих років) до 5к буде без бокової, 6к з боковою, а якщо ще доплюсувати А/C і корлір, то від 6к.

Авто ТС дійсно за дороге, беручи до уваги ситуацію з доляром, але на кожен товар свій покупець. Чуть приспустить і продасть)

Успіху в продажі !)

Ой не факт, брат купив кенго 7 року в автобариг на базарі які по пару машин торгують, повівся, ціна була середня, вони йому теж те саме втирали про ціни, що ви мені зараз, купив бо думав, що нормальна, і попав ще більше, їхав на маневичі і здох мотор ремонт обійшовся в 1200зелених, і потім як виявилося мотор там був ізуродований а ціна така як в всіх 6700, так, що я тепер не вірю такім профессорам які мені розказують, що скільки стоїть і що нормальне.

а він купував із заплющеними очима?

ніхто нічого нікому не "втирає", а - пропонує. а купувати чи ні - вибір кожного.

Якщо не вмієте, або проблема Вам чи брату вибрати авто - звертайтесь до мене, цим і займаюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ап 4300

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...