Перейти до змісту

Робота по заливці фундаменту

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Зорієнтуйте по цінам скільки станом на сьогодні коштують роботи по заливці фундаменту (без вартості бетону, арматури і т.д.)

Цікавить сама робота: копання траншеї, встановлення опалубки, вязка арматури і власне заливка бетону з міксера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

копання 90-100 грн куб

опалубку 25-50 грн за метр

вязку арматури ніби й не рахують

100-150 грн куб

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

копання 90-100 грн куб

опалубку 25-50 грн за метр

вязку арматури ніби й не рахують

100-150 грн куб

Ясно. Дякую. А то читаю на форумі СтроімДом то там якісь захмарні ціни пишуть. 500 грн/куб

А заливка з міксера теж напевно шось коштує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вибачаю але 100-150 грн це і було за заливку з міксера...а вручну 300-350

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я значить неправильно зрозумів.. Я думав 100-150 це тільки копання траншеї і встановлення опалубки

А приїде 10 машин з бетоном його ж треба прийняти, залити. Я думав це окремо шось коштує. Якщо це входить в 150 грн це дуже добре))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я значить неправильно зрозумів.. Я думав 100-150 це тільки копання траншеї і встановлення опалубки

А приїде 10 машин з бетоном його ж треба прийняти, залити. Я думав це окремо шось коштує. Якщо це входить в 150 грн це дуже добре))

А что машине нет доступа к траншее где должен заливаться бетон?

amvcY.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А что машине нет доступа к траншее где должен заливаться бетон?

Доступ є. Але машина ж сама нічого не зробить. Потрібно щоб люди стояли, залили на правильний рівень, порівняли і т.д.

Ця робота як я розумію теж щось коштує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...