Перейти до змісту

работа для людей со знанием английского языка и ПК

SuiCaedere

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Требования:

Вільне володіння англійською мовою - критично важливо (співбесіда з кандидатами проходить англійською);

Хороші навички роботи з ПК:

- Уміння встановлювати ОС

- Уміння встановлювати антивірусне ПЗ та драйвери

- Уміння відновлювати роботу ПК при збоях у роботі ОС

Условия работы:

Офіційне працевлаштування;

Офіційна зарплата;

Премії за успішне виконання роботи;

Офіс в центрі Луцька;

Кава, чай і печиво - за рахунок компанії;

График работы: посменный;

Высокая З/П (за результатами собеседования).

Обязанности:

Допомога користувачам нашого програмного забезпечення:

- допомога при інсталяції;

- допомога при купівлі;

- консультації по процесу оплати;

- консультування по правильному використанню ПЗ, та інше.

Стандартна робоча ситуація - телефонний дзвінок клієнта у якого є проблеми з нашим програмним забезпеченням. Задача нашого спеціаліста - зрозуміти суть проблеми і видати одну зі стандартних інструкцій, розроблених нами для виправлення такої ситуації.

На данный момент идёт поиск работников как для обслуживания клиентов софта для ПК так и для Маков.

Также есть отдельная вакансия для программиста PHP / Java.

Большим плюсом будет знание Mac OS X.

Рекомендую людям со знанием английского языка на уровне: My name is... I have a mother, a father, a brother... не тревожить.

Также вы должны быть как минимум продвинутым пользователем ПК.

Можно и желательно присылать резюме на английском языке.

Всем кандидатам отправлять резюме с пометкой software support на:

pylypenko@softwaresupportnet.com

После того как вы отослали резюме, оставляйте свой e-mail у меня в ЛС.

За дополнительной информацией можете также обратится ко мне в ЛС.

Опубліковано

я здогадуюсь що за фірма (хоча,можу і помилятись), але для загалу, можна вказати назву фірми і вилку по з/п ? чи це комерційна таємниця?

Опубліковано

I have suspicions that your site is little information about the services.

Сам то зрозумів що написав?)

PS: google translate s*cks :_07:

Опубліковано

Насколько я знаю разглашать З/П сотрудников фирмы не этично.

Но если кого интересует з/п начинается от 2500 грн.

За более детальной обращайтесь к нашему офис-менеджеру Андрею, он вам также может выслать файл о компании.

Не забывайте оставлять своё мыло у меня в ЛС, чтоб я знал что вы узнали о вакансии через меня.

Поспешите, вакансии могут заканчиваться.

pylypenko@softwaresupportnet.com

Либо по телефону:

О674О7пять1О4

Опубліковано

Поспешите, вакансии могут заканчиваться.

з такою оплатою? сумніваюсь... енікейщики за таку зарплату працювати не сильно хочуть, навіть з вільним графіком....

а тут консультації (фактично продаж), плюс хелпдеск і все це буржуйській мові за 2500грн.

Опубліковано

Назви фірми нету - ну чо за шифровкі ?

Податкової бояться і конкурентів. В ще, не хочуть позоритися за таку ЗП :)

Опубліковано

Наскільки мені відомо, сидять в Директорії продають софт а-ля CCleaner буржуям. Графік - в 3 зміни (в тому числі і вночі).

Якщо перепутав - вибачте.

Опубліковано

Наскільки мені відомо, сидять в Директорії продають софт а-ля CCleaner буржуям. Графік - в 3 зміни (в тому числі і вночі).

Якщо перепутав - вибачте.

теж відразу подумав про Директорію, якщо це та компанія про яку думаю, то з.п. там ніби вища, ніж 2500 (працюють знайомі там), може 2500 на час стажування?

Опубліковано

В ще, не хочуть позоритися за таку ЗП

ну, погодьтесь, такі вимоги і такі вимоги - це сміх.... чому не можуть звикунути, що коли у вимогах до айтішника присутнє слово "продаж", ах да, пардон - "допомога при купівлі", то ЗП 2500 не розлядається взагалі

Опубліковано

Внимательно читайте сообщения, з/п от 2500, это значит что это самый минимум и есть бонусная политика, так что получать намного больше (3000 - 4000) вам ничто не мешает уж поверьте, а про идеальное знание английского никто не писал. Да, это работа в Директории.

Этот пост был создан для тех кто реально хочет нормальную высокооплачиваемую работу.

Я просил вас отправлять резюме или звонить и на собеседовании вам всё детально расскажут.

Чтобы не утраивать дальнейший флейм попрошу модераторов закрыть тему.

Опубліковано

В понедельник уже начинается набор, так что для всех желающих есть последний шанс попасть на собеседование.

Закройте тему, пожалуйста.

Опубліковано

Во избежания недоразумений вакансия программиста PHP / Java была временной и не относилась к данному сабжу и больше не актуальна.

С понедельника будет проводится набор только на службу поддержки программного обеспечения.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...