Перейти до змісту

Розшукуэться організація, що будує сертифіковані септики (вигрібні ями)


drozl

Рекомендовані повідомлення

тобі треба сама організація виробник Септика (я так поняв пластмасового з мон. з/б кілець не хоч) чи щоб прийшли смонтували? Для монтжу не потрібен сертифікат септика потрібен проект.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме так. Пластмасового не хочу (дорого, малий об'єм, вимагає термоізоляції і може "всплити" навесні). Ідеальним вбачається залізобетонний, прямокутний на 8 м3 . (об'єм МАЗа-ассенізатора) Потрібна сертифікована організація, що таким займається, всякі "самострої", наскільки я знаю, мають труднощі з прийомкою і вводом в експлуатацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

drozl, я сам шукав такі согі, і знайшов лише у Рівному, там розмір 3 х 3, доставка дорога да і вони не дешеві, тому рішили поставити собі 2 кільця метрових і 3 двометрових, загалом бере 10м3, на будиночок 220м2 це більше, ніж потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та зробити - варіантів купа. Але в наших реаліях - "бомагу (проект) давай". Скинь телефон тих рівненських в приват, pls.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як такої спеціалізованої організації по будівництву септиків не існує хіба "Водоканал"). Приймати в тебе вигрібну яму ніхто не буде.

На відстані 5м від буд.(норма може бути менше) будуєш колодязь не глибокий 1м вистачить(випуск з буд.) від нього ідеш до септика.

Септик може бути з двох з/б кілець КC-20-9, на дніще кладеш ПН20 на верх ПП (на буд з 4ч. вистачить).

Або з двох колодязів по два або три іт.д. КС10-9 (з буд. тече в один кол. коли той заповнюється переливється в другій).

Якщо прямокутний (монолітний) септик то- копаєш яму на той об'єм який потрібно ділиш готовий септик на дві частини щоб з одної переливалось в іншу все, але зробити його більше гемору ніж з кільцями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...