Перейти до змісту

Подорожую Південно-східною Азією - живий блог

welltyravelling

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Два місяці самостійно подорожую країнами південно-східної Азії. Веду свій блог в якому ділюсь корисними порадами - як отримати візи, про дешеві готелі та інше. Кому цікаво - завітайте http://welltravelling.com

Чим більше буде відгуків - ти більше інфи буду викладати.

Дякую

Опубліковано

Цікавий блог і подорожі!

Читатиму!

Як взагалі на цей форум попали?

Пошук по запиту "Форум Луцька".

так Ви самі будете з Луцька?! правильно зрозумів? :-)

Опубліковано

Дуже не вистачає вступу в блозі на тему хто ви, з чого все почалося, як ви вирішили отак подорожувати, де взяли початкові кошти і т д

упс. недобачив. вже знайшов

Не все знайшов

Чим ви на ці подорожі заробляєте - бо гроші це таки не малі

Якась високооплачувана робота? навряд... Якщо хороший працівник то його на 2 місяці у відпустки ніхто не відпустить

Фріланс? власний бізнес?

Опубліковано

Прочитав частину постів. Досить цікаво але слово "тусить" місцями смішило.

Також питання де ви там брали інет? (крім ві-фі в кафе та готелях)

Опубліковано

Читати цікаво, менше б "очепяток" та граматичних помилок. Чи ви кудись поспішаєте?

Я перевіряю пости на помилки, але все одно не всі виявляю. Дивиться, щоб зробити повноцінну статтю з фото та відредагувати її треба мінімум 1,5 години. А їх треба десь узяти. Тому і поспішаю.

Також питання де ви там брали інет? (крім ві-фі в кафе та готелях)

Тількі ві-фі в кафе та готелях, він безкоштовний

Чим ви на ці подорожі заробляєте - бо гроші це таки не малі

Я працівав два останніх роки у Москві - ось і заробив на подорож. А з роботи звільнився просто.

Весело походу

Кили я влетів в того байка, перша думка була, нв все, пипець. Але коли зрозумів що руки ноги цілі, тоді вже стало весело)

В мене ліміт на повідомлення тут, тому можу не більше 1 в день залишати.

Опубліковано

Поки що чекаю на подовження індонезійської візи, часу багато, тому зробив свою сторінку на фейсбукі, кого цікавить https://www.facebook.com/people/Oleg-Well/100006616905665

Я не люблю соціальні мережі, але для блогу я думаю знадобиться.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Нарешті дістався до Індії. Півтора місяця в Непалі то занадто. Сьогодні витратив майже 5 годин свого часу на написання статті про мою спробу їздити автостопом по Непалу.

І ще одне, знайти швидкий інтернет в готелях Азії майже неможливо, і це дуже нервує, коли витричаєш півгодини на вигрузку готової статті на сайт.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...